Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja myślę, że nikt nie jest na tyle nierozsądny, aby otwierać oddzielny sklep z nasionami kwiatów pod domeną o takiej nazwie, ZWŁASZCZA, gdy wolne w chwili obecnej są takie domeny jak: nasionakwiatow.pl + nasionakwiatów.pl

Ta domena nikomu się z niczym nie kojarzy i jeszcze trzeba znać angielski, żeby na nią trafić, gdy ktoś o niej nam powie.

Posted

getsoft napisał:

Ja myślę, że nikt nie jest na tyle nierozsądny, aby otwierać oddzielny sklep z nasionami kwiatów pod domeną o takiej nazwie, ZWŁASZCZA, gdy wolne w chwili obecnej są takie domeny jak: nasionakwiatow.pl + nasionakwiatów.pl

NasionaKwiatów PL już zająłem.

A PaperWhite.pl - kto by prowadził sklep z nasionami tylko jednego, wybranego, gatunku narcyzów.

Posted

Chmmm... No tak można było się pogubić przez chwilę.

Ja jednak zalecałbym już postawić na niej informacje o tych nasionach kwiatów co piszesz za nim A noż Ci jakoś odejdzie ochota na nią, zresztą lepiej się wypozycjonuje;)

Tak myślę, że owe nasiona mogą być popularne choć nie powinienem dawać tej opini.

Posted

Ano próbuj, może się zgłoszą ;) - choć szczerze wątpię. Na początku nie wiedziałem co się wyprawia z tą domeną, ale teraz widzę, że wyszedłem poniekąd na głupca w wyniku niedoinformowania.