Jump to content

Recommended Posts

Posted

Trzeba wziąć pod uwagę ile osób w społeczeństwie nie do końca wie jak się pisze poprawnie słowo "business", przyznam, że kilka lat temu często pisałem "bussines" czy też "bussiness" (ale zawsze sprawdzałem w google jak to w końcu jest poprawnie, żeby nie popełnić gafy). Teraz już oczywiście się nie mylę w tej kwestii, głównie dlatego, że już mi się wryła w głowę poprawna forma. Dochodzi jeszcze sprawa pisowni "class" (oczywiście mówię tu o mniej więcej podobnej grupie osób, co w przypadku "business"), może komuś się wydawać, ze ma być to "clas".

Gdybym miał taką domenę, to spokojnie bym ją sprzedał za każdą kwotę powyżej wysokiego XXX PLN (z osiągnięcia kwoty 1300 PLN byłbym już przeszczęśliwy).

Dawno się tak nie rozpisałem, chyba zasłużyłem choć na wirtualną złotówkę :D

Sebastian

alpine5

Posted (edited)

Dawno się tak nie rozpisałem, chyba zasłużyłem choć na wirtualną złotówkę :D

No dużo lepsza wycena niż niektóre z AM.

Ja osobiście bym się zastanawiał nad sprzedażą tej domeny BusinessClass.pl od 3 tys. zł w górę, bo nawet pomimo możliwości pomyłek jest bardzo prestiżowa.

Edited by thomaso