Jump to content

meblepracownicze.pl platformyschodowe.pl

Recommended Posts

Posted

Jeśli to Ci pomoże, to "nie czuję" fraz w tych domenach, tzn. jakoś mi nie pasują. Rzeczywiście jak sprawdziłem, to występują takie frazy w sieci i nawet jest możliwe ich komercyjne zastosowanie. Gdybym je miał, to bym czekał na KK i oddał za 1XXX - 2XXX, a po roku głęboko przemyślał sens przedłużania. Natomiast jeśli poczujesz, że są warte więcej, to trzymaj. Ważne żebyś był co do nich pewien inaczej będzie Ci trudno negocjować i przekonać KK.

Posted (edited)

Jeśli to Ci pomoże, to "nie czuję" fraz w tych domenach, tzn. jakoś mi nie pasują. Rzeczywiście jak sprawdziłem, to występują takie frazy w sieci i nawet jest możliwe ich komercyjne zastosowanie. Gdybym je miał, to bym czekał na KK i oddał za 1XXX - 2XXX, a po roku głęboko przemyślał sens przedłużania. Natomiast jeśli poczujesz, że są warte więcej, to trzymaj. Ważne żebyś był co do nich pewien inaczej będzie Ci trudno negocjować i przekonać KK.

W zasadzie wyczerpująca odpowiedź. Najgorsze jest to, że sens posiadania musi poczuć Klient Końcowy przy zakupie, a my przy przedłużaniu. KK nie zrozumiesz, np. jeden bank posiada domenę faktoringxxxxxxxx.pl , a ja mam drugą z ich usług, czyli faktoringxxxxxxx.pl. Dzwonię do Działu Marketingu, a oni: "musimy to przemyśleć, ale proszę sobie nie robić nadzieji" :) Tak więc specjalistyczne domeny, bo tak można by je nazwać mają to do siebie, że mogą czekać i czekać na tego jedynego. Czekaj, a za rok jak nie będzie ofert na LM.

Edited by saledomain