Jump to content

Ubranka.org.pl Waluty.biz.pl Pieniadze.info.pl

Recommended Posts

Posted

Co za okazja!

ubranka.org.pl - utworzona: 2012.09.08 14:52:12

waluty.biz.pl - utworzona: 2012.09.08 14:52:15

pieniadze.info.pl - utworzona: 2012.09.08 14:52:19

Nie mam aktualnie funduszy i pewnie będę długo żałował że nie wykorzystałem takiej okazji.

Proszę was. Niedługo zrobi się nam tutaj drugie Allegro.

Posted

Co za okazja!

ubranka.org.pl - utworzona: 2012.09.08 14:52:12

waluty.biz.pl - utworzona: 2012.09.08 14:52:15

pieniadze.info.pl - utworzona: 2012.09.08 14:52:19

Nie mam aktualnie funduszy i pewnie będę długo żałował że nie wykorzystałem takiej okazji.

Proszę was. Niedługo zrobi się nam tutaj drugie Allegro.

Sprtawdzałeś Archive.org ?

Pozdrawiam

Posted

@sylwesterna

Teraz już tak i całkowicie zmienia to postać rzeczy tzn. ten pakiet jest wart minimum 100k więc jeśli ktoś będzie miał fundusze i kupi za 1k to będzie to naprawdę okazja.

Wybacz że Cię wcześniej źle osądziłem.

Posted

@Anubis, regulamin forum jest regulaminem i tego typu uwagi warto zgłaszać w innym wątku. Napiszę często pisane zdanie: popatrz we własne portfolio.

A co ma moje portfolio do tego? Denerwują mnie po prostu takie ogłoszenia, rodem z Allegro, gdzie autor rejestruje jakieś nindże i w dwie minuty po tym wystawia je z kosmiczną (jak na DI) ceną. Przez to właśnie jest syf w działach "Wycena i opinia" oraz "Handel i ogłoszenia".

Posted

Twoje portfolio ma to do tego że jak wszyscy masz ninje nie jedną, a w regulamin forum nie zabrania sprzedawać słabych domen nawet za miliony i nawet sekundę po rejestracji dlatego sugeruję abyś zgłosił ewentualnie potrzebę zmiany w tej kwestii. Natomiast wypowiedzi w tym wątku nie należą chyba do zgodnych z regulaminem i dlatego już nie będę więcej pisała.

Posted

@Anubis: Częściej udzielaj się i wypowiadaj w działach "Wycena i opinia" oraz "Handel i ogłoszenia", to będzie ład, porządek i pachło bratkami. :P;)

Co do domen z tematu, to cóż... rzeczywiście może nie być łatwo sprzedać za taką kwotę.