Jump to content

bestselery.pl

Recommended Posts

Posted (edited)

choć widzę, że słownik pwn uznaje za poprawną wersję z jednym "L", tak dla mnie jednak bardziej naturalna i intuicyjna pozostaje wersja z dwoma.

Potencjalni KK dostępni są pod domenami: bestsellery*pl, bestsellery*com.pl, ale cena sądzę, że zależna będzie od ruchu.

pzdr

Edited by thurisaz
Posted

choć widzę, że słownik pwn uznaje za poprawną wersję z jednym "L", tak dla mnie jednak bardziej naturalna i intuicyjna pozostaje wersja z dwoma.

To samo mialem napisać już wczoraj, ale jestem chyba zbyt aktywny w tym dziale, bo dostaję blokadę odpowiadania w tematach (i nie mogłem napisać).

Domena mi się osobiście nie podoba.

Sebastian

alpine5

Posted

Polecam wziąć do kompletu selery.pl - jeszcze wolna ;-)

Osobiście bym nie zarejestrował. Wątpię aby miała na tyle widoczny ruch by wzbudzić zainteresowanie Państwa od bestsellerów.

Posted

mi się podoba, pod program partnerski z książkami jak znalazł

pzdr

d

z racji tej, że większość moich domen zagospodarowywuje, dokładnie pod tym kątem ją nabyłem :)

zajęta l.poj od 2006 (com.pl w obu zajęte), mnoga natomiast sprzedała się 6 lat temu za XXX na allegro, więc myślę, że aż tak na wartości nie straciła :)

chętnie mimo wszystko usłyszałbym jeszcze kilka innych opinii :) dzięki za dotychczasowe!

pozdrawiam