Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

a oponeo?

podobny stwor i trudniejszej branzy

trudniejszej branży ? nie sądzę. A poza tym domena nie Twoja :]

oponeo też bym nie zarejestrował

żartujesz prawda ? :P

Domena z tematu według mnie nic nie warta.

Edited by zabaco
Posted

Mi

oponeo nie moja - to był przykład tylko . a branza oponiarska ciut mniejsza od ilosci sklepów rtv agd

Ale do Twojej domeny nie pasuje to zakończenie. Pomimo iż lubię takie zakończenia i nawet sprzedałem taką domenę tego typu to Twoja mi się nie podoba...

Posted

żartujesz prawda ? :P

Nie żartuje. Chyba mnie źle zrozumiałeś zabaco - oczywiście ze bym zarejestrował teraz, gdyby np. spadła, bazując na sukcesie który ktoś osiągnął pompując masę pieniedzy w tą nazwę. Chodziło mi o to, że nie zarejestrowałbym takiego stwora z myslą zeby na nim zarobić jako domainer, zakładając że nikt wcześniej nie promował tej nazwy - w czasach kiedy jeszcze oponeo.pl było wolne. Nie wiem czy od oponeo.pl się zaczęła ta moda na końcówkę "eo", ale jak dla mnie to strata pieniędzy.

• Like 1
Posted

Ja mam taką sugestię dla autora wątku: zwolnij trochę!

Rejestracja dziesiątek/setek domen, które wydają Ci się "fajne" na nazwę dla firmy/portalu/działalności to nie jest droga dla inwestora! Szansa, że akurat 10 innych podmiotów wpadnie na pomysł rozkręcania biznesu pod domeną agdeo.pl i zechcą odkupić Twoją domenę jest równa "0" (słownie: zero).

Niestety to samo dotyczy prawie wszystkich pozostałych domen jakie dawałeś do wyceny od momentu swojej rejestracji na forum.

Możesz uznać, że "gów..o" się znamy i kontynuować radosną twórczość ale uwierz mi, że nie piszę tego dlatego, że jestem zazdrosny o to, że Tobie udało się zarejestrować domeny, na których można zbić majątek i moja wypowiedź wynika z czystej chęci zaniżenia ich wartości i przejęcia za bezcen :)

Zatrzymaj się chwilę nad tą wypowiedzią i pomyśl - chyba, że wolisz dalej wtapiać swoją kasę w rejestracje domen, których nikt nie zechce odkupić.

• Like 1
Posted

kazda sugestia jest dobra. wiec podaj mi pzrykład domen którą ktos kupiłby

Jeszcze może wolnej do rejestracji?

Jeśli już chcesz się skupić w początkowym okresie na rejestracjach z palca to szukaj wolnych wolnych generyków - obojętnie jedno czy dwu wyrazowych. Ale odpuść słowotwórstwo bo wtopisz.