Jump to content

InWarsaw.pl

Recommended Posts

Posted

Gratuluję !

Z proponowanych przez klienta 100 USD udało Ci się uzyskać około 320 USD, myślę, że jak za tą domenę to całkiem niezła kwota.

Sebastian

alpine5

Posted

Gratulacje, nie zarejestrowałbym. :)

To była domena z tegorocznej łapanki. Do zlecenie przechwycenia skłonił mnie fakt iż takie domeny jak np. inBerlin.de, inParis.fr, inKrakow.pl, inMoscow.ru, inPrague.cz itp. są od dawna zajęte a większość nawet zagospodarowanych. Ponadto fraza in Warsaw według Google AdWords to ponad 550 000 miesięcznych zapytań lokalnych i aż 1 830 000 miesięcznych zapytań w skali globalnej. Wydaje mi się, iż jest to dobra domena np. na portal turystyczny dla dewizowców.

Posted

Rozumiem. :)

ponad 550 000 miesięcznych zapytań lokalnych i aż 1 830 000 miesięcznych zapytań w skali globalnej

Tutaj trochę inaczej, 73 zapytania do 110 wg. google adwords - sprawdzamy z zaznaczonym typem dopasowania "ścisłe".

• 1 month later...
Posted

Ja też gratuluję :) ciekawi mnie jedna rzecz, bo dawałeś ją jak sam piszesz niedawno do wyceny na forum. Czy przed zamieszczeniem posta o wycenie na forum miałeś wcześniej zapytanie od KK, czy może los tak chciał, że zaraz po wycenie odezwał się KK ? ;)

Posted

Ja też gratuluję :) ciekawi mnie jedna rzecz, bo dawałeś ją jak sam piszesz niedawno do wyceny na forum. Czy przed zamieszczeniem posta o wycenie na forum miałeś wcześniej zapytanie od KK, czy może los tak chciał, że zaraz po wycenie odezwał się KK ? ;)

Najpierw miałem zapytanie od KK. Dlatego dałem domenę do wyceny bo nie wiedziałem od jakiego poziomu zacząć negocjacje i nie chciałem z ceną zbytnio przesadzić zarówno w górę jak i duł.