Jump to content

Szukam emaila do supportu Sedo aby porozumiewać się po polsku

Recommended Posts

Posted

Czy może mi ktoś z was podać emaila do osoby, która pracuje w polskim supporcie sedo i regularnie odpisuje na emaile w języku polskim ?

Pisałem na kontakt@sedo.pl mając dwie sprawy ale odpowiedzi przesyłają co kilka dni więc moim zdaniem tak być nie powinno.

Mam porównanie, bo np: serwis dropped pod tym względem się znacznie poprawił i odpisuje często tego samego dnia na pytania/problemy...

Pozdrawiam

Posted (edited)

Ok, dzięki wielkie- sęk w tym, że właśnie pisałem z Panią Patrycją i do dzisiaj nie dostałem odpowiedzi od niej na emaila, którego napisałem do niej 26 października...

Spróbuję więc raz jeszcze napisać...

Edited by mlm
Posted

mlm, z moich doświadczeń wynika że Pani Patrycja bardzo sumiennie wywiązuje się ze swoich obowiązków, częste są odpowiedzi tego samego dnia bądź wręcz kontakt telefoniczny o ile podasz swój numer. Jeżeli nie odpisuje, nie zrażaj się i koniecznie próbuj aż do skutku.

Posted

Ok, dzięki Adelard

Qurczę, być może Pani Patrycja chwilowo ma napięty grafik z uwagi na nadchodzące święta :( i stąd taka sytuacja wynikła w moim przypadku. Dzięki za słowa wsparcia ;) i też tak zrobię jak piszesz. Właśnie został wysłany ponowny email z pytaniami do Pani Patrycji... ^_^

Pozdro