Jump to content

bolen.pl boleń.pl

Guest slawomir_cwirko

Recommended Posts

Guest slawomir_cwirko
Posted

bolen.pl

boleń.pl

Jestem ciekaw Waszych opinii. Myślę że dobra na sklep wędkarski. Jakiej kwoty można się spodziewac przy sprzedaży ??

Posted

Myślę, że ów KK, mógłby wziąć atlas ryb i sówj sklep wędkarski oprzeć na innej nazwie. Zbyt dużo zamienników Sławomirze:)

Gdyby KK końcowy się pojawił to kwota każda powyżej niskiego xxx w przypadku jesli to był Twój paluch byłaby miła.

Spojrzałem czy może mieć inne zastosowanie, ale chyba nawet nikt ze wsi Boleń nie będzie nią zainteresowany.(choć nie zbadane są wyroki, może jakiś projekt unijny, ale szanse bliskie zeru)

Nawet osób z tym nazwiskiem jest jakby bardzo mało:/ Oczywiście rzutuje to na małą szansę sprzedaży.

Pozdrawiam

Posted

Boleń to piękna ryba - nieliczni specjalizują się w jej połowie.

Może ktoś będzie chciał założyć stronę klubową pasjonatów tej ryby. :)

Na sklep wędkarski nazwa też jest OK.

Tyle tylko, że w żargonie wędkarskim bardzo popularne jest też określenie: rapa.

A ta domena w .pl jest już zagospodarowana...

Życzę udanej sprzedaży...

Posted

Nie znam się na rybach, gdybym chciał rozpocząć "przygodę" z wędkarstwem szukając sklepu w sieci raczej sprawdzałbym sklepy z nazwami kojarzącymi się z wędkarstwem, boleń dla mnie laika brzmi jak jakaś dolegliwość bólowa ;) Na sklep wędkarski jej nie widzę.

Guest slawomir_cwirko
Posted

Boleń to piękna ryba - nieliczni specjalizują się w jej połowie.

Może ktoś będzie chciał założyć stronę klubową pasjonatów tej ryby. :)

Na sklep wędkarski nazwa też jest OK.

Tyle tylko, że w żargonie wędkarskim bardzo popularne jest też określenie: rapa.

A ta domena w .pl jest już zagospodarowana...

Życzę udanej sprzedaży...

tak sobie popatrzylem na ten sklep na rapa.pl i troche dziwne ze specjalizuja sie w splawikach hehe ;)

Wracajac do domeny to jednak mam nadzieje ze sie sprzeda ;)

ps. kazdy spiningista wie co to boleń ;)

Posted

Często łowię bolenie na Wiśle :) mam więc do boleni sentyment. Jest to ryba drapieżna i dla laika w wędkarstwie trudna do złowienia. Ja widzę pod tą domeną stronę klubu spiningistów lub sklep wędkarski dla spiningistów w którym będą sprzedawane typowo produkty specjalistyczne do spiningowania.

W przypadku sklepu, oferta dla kk może być pomiędzy 3-5 koła za komplet.

Jeśli by się zgłosił kk, który potrzebowałby strony dla swojego klubu- oferta cenowa byłaby między 2500-3000

Pozdrawiam

mlm