Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nie zarejestrowałbym, nie kupiłbym, nie przechwyciłbym- nie liczyłbym na sprzedaż. Dla mnie kompletna wtopa.

E, myślnik i com.pl - te trzy rzeczy przekreślają tę domenę. Wątpię aby coś z niej było niestety :-(

Też mam mieszane uczucia odnoście tyej domeny niemniej jednak do rejestracji skłoniła mnie liczba innych zajętych końcówek

q9fsow.png

Posted

Świetny przykład na to że niektórzy jednak nie nadają się do tego interesu.

Posted

Świetny przykład na to że niektórzy jednak nie nadają się do tego interesu.

Wybacz ale nie Ty jesteś od tego żeby wysnuwać tezy kto do czego się nadaje a do czego nie. Ponadto w tym wątku opiniujemy domeny w nim dodane a nie ludzi ;-) To że niejednokrotnie nie podoba mi się Twoje zachowanie na forum zgodne z manierą chłopczyka z pierwszej ławki w szkole nie upoważnia mnie do tego żeby publicznie pisać do czego moim zdaniem się nadajesz ;-)

Posted (edited)

Słaba domena. Gdyby to było .pl (e-meble.pl) to nawet by była ciekawa.

Może i wiele końcówek zajętych, ale raczej ich abonenci zarejestrowali je "z palca", a nie odkupili od kogoś.

Bardzo trudno będzie sprzedać taką domenę w com.pl niestety. Jest to pewnie możliwe, ale jakiejś spektakularnej sprzedaży bym nie wróżył - może kilkaset zł.

Edited by thomaso
Posted

@WaniaWP, po prostu nie nadajesz się do tego. Tak samo jak Alipine5. Skoro pytasz o wycenę takiej domeny to znaczy że nigdy nie osiągniesz sukcesu w tym biznesie - takie moje zdanie i jestem w stanie się założyć że nie tylko moje tylko niektórzy nie są tak "chamscy" by to napisać.

Nie jestem guru, jak sam zauważyłeś, jednak wiedz że żadne guru Ci tego nie napisze. Zamiast wziąć sobie mój komentarz do serca, wolałeś mnie zaatakować, co Cię dyskwalifikuje pod każdym względem w mojej opinii na przyszłość.

Posted (edited)

@WaniaWP, po prostu nie nadajesz się do tego. Tak samo jak Alipine5. Skoro pytasz o wycenę takiej domeny to znaczy że nigdy nie osiągniesz sukcesu w tym biznesie - takie moje zdanie i jestem w stanie się założyć że nie tylko moje tylko niektórzy nie są tak "chamscy" by to napisać.

Nie jestem guru, jak sam zauważyłeś, jednak wiedz że żadne guru Ci tego nie napisze. Zamiast wziąć sobie mój komentarz do serca, wolałeś mnie zaatakować, co Cię dyskwalifikuje pod każdym względem w mojej opinii na przyszłość.

Kurcze, gdybyś jeszcze mógł dokładnie opisać powody dla których się nie nadaję, to może wreszcie bym się czegoś nauczył :blush:

Pamiętam jak się "wprowadzałeś" na to forum, pamiętam Twoje pierwsze posty (i jeszcze "kilka" innych poźniejszych - w każdym bądź razie im ich było więcej tym bardziej starałeś się kreować na fachowca/znawcę, ja to obserwowałem z przymrużeniem oka i delikatnym uśmieszkiem, przeważnie nie komentując). Masz specyficzny (bardzo) charakter i sposób bycia, powiem, że nie spotkałem nigdy osoby o takim "stylu". Nie wykluczone, że Tobie udało się odnieść sukces w branży domenowej (jeśli tak, to ja Ci naprawdę szczerze gratuluję), moim skromnym zdaniem jednak na 90% to wszystko pozerka.

Sebastian

alpine5

Edited by alpine5
Posted

.... Qurczę... Przykro się robi czytając, gdy ktoś ocenia innych... Zamiast oceniać domeny...

Przede wszystkim moim skromnym zdaniem,nigdy nie powinno się oceniać człowieka a jedynie jeśli już, to jego zachowania, działania, ale nigdy, przenigdy nie powinno się przekreślać niczyjej drogi w jakiejkolwiek branży...

To podcina skrzydła, wstrzymuje rozwój... Od zawsze wychodziłem z założenia, że lepiej jest "uczyć" podając argumenty- naprowadzając kogoś na dobrą drogę "pokazując właściwy kierunek", niż wdeptywać jak niedopałek papierosa...

Jest to bardzo nieodpowiedzialne zachowanie, mało empatyczne i mało wychowawcze...

Poza tym historia sama mówi i jasno pokazuje, że często osoby, które w danej branży na początku kulały- później osiągnęły dużo więcej od ich osobistych krytykantów...

Pozdrawiam.

• Like 4
Posted (edited)

co do samej domeny to bym jej nie zarejestrował.

A co do wypowiedzi Anubisa to pozwolę sobie napisać kilka zdań.

Twoja wypowiedź Anubis nie powinna mieć miejsca w tym dziale - może załóż nowy watek w dziale o wszystkim i tam "jedź" po innych, to że Twoje wypowiedzi sa szczere to chwała Ci za to, ale każdy ma swój sposób na "biznes" i (nie) pewnie go realizuje. Forum to nie tylko zdania pisane na marne, ale nikt za 10 czy 100zł nie kupi dobrej domeny i dlatego szuka szansy w nowych rejestracjach. To nie Twoje pieniądze i Ci z portfela nie uciekają ;)

W sumie to się nie wtrącam ;)

Edited by zabaco
Posted

1 - Mam wrażenie że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem ponieważ pytałem o opinię nie o wycenę.

2 - Skoro nie jesteś to nie zachowuj się tak jak byś nim był.

3 - Nigdy nie biorę sobie do serca komentarzy ma mój temat płynących w ust kompletnie obcych mi ludzi. To była prędzej obrona niż atak;)

4 - Aż żal komentować...

5- Jak już nie możesz się powstrzymać i musisz koniecznie wypowiadać się w moich tematach to chociaż staraj się robić to merytorycznie.

Posted

Ej bo jeszcze pomyślę, że zazdrościcie pewnemu użytkownikowi tego forum swojej "narcystycznej zajebistości"

Co do domeny nie zarejestrowałbym z uwagi na combo "e-" + "com.pl"

• Like 4
Posted (edited)

Ileż tu hipokryzji, aż wylewa się z monitora.

Szkoda że nie nikt tak nie bronił Mastera17 tylko ku uciesze innych i w blasku postów spora grupa osób wypisywała o nim gorsze rzeczy niż ja tutaj o Wani czy Alpinie.

EDIT: Domena wg mnie 0 zł

Edited by Anubis
Posted

@Anubis - wątek dotyczy domeny a nie "przyszłości" jej właściciela, nie wiesz co napisać o domenie to najlepiej nie pisz nic. Jak mozna pisać publicznie " Ty się nadajesz a Ty nie " nie bądź takim prostakiemm OGARNIJ SIĘ troche KULTURY.

domena wg mnie 0 zł

Pozdrawiam

G.

Posted

Dla mnie jest nic nie warta, ale w tym "biznesie" jak ktoś to określił Anubis, ja bym raczej nazwał to "hobby" też trzeba mieć trochę szczęścia, więc kto wie - czy nie uśmiechnie się do Ciebie, np. w wypadku jej sprzedaży :-) Niejednokrotnie ninje nie jednej osobie z forum się sprzedały :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.