Jump to content

Recommended Posts

Posted

Czyli rozumiem, że np zamawiając 10 nowych domen .pl normalnie wychodzi 8,90 + VAT za domenę czyli łącznie jakieś 109,50 zł i odejmujemy 50 zł czyli mamy 10 domen za 59,50 zł ?

Posted

Krótka rada: uważajcie Panowie z kodem: PREMIA50 - ja zamówiłem tylko hosting 3 m-ce za 30 i już pisze, że 20 pozostałych nie wydam, bo kod został wykorzystany. Rada moja - od razu wrzućcie do koszyka na kwotę 50 zł.

Posted

Czyli rozumiem, że np zamawiając 10 nowych domen .pl normalnie wychodzi 8,90 + VAT za domenę czyli łącznie jakieś 109,50 zł i odejmujemy 50 zł czyli mamy 10 domen za 59,50 zł ?

Chyba tak. Ja natomiast to robiłem trochę inaczej (żeby nie dopłacać), wybrałem 4 domeny *pl + 1 *com.pl i to mi wychodziło jakieś niecałe 50 PLN, wpisywałem kod rabatowy i rejestracja tych domen staje się darmowa (no może na razie rezerwacja, ale wkrótce pewnie pracownik az.pl je zarejestruje dla mnie).

KrĂłtka rada: uważajcie Panowie z kodem: PREMIA50 - ja zamĂłwiłem tylko hosting 3 m-ce za 30 i już pisze, że 20 pozostałych nie wydam, bo kod został wykorzystany. Rada moja - od razu wrzućcie do koszyka na kwotę 50 zł.

Od dłuższego czasu kody promocyjne az.pl działają jednorazowo, jest to z resztą napisane w regulaminie tej promocji :)

Sebastian

alpine5

Posted

Od dłuższego czasu kody promocyjne az.pl działają jednorazowo, jest to z resztą napisane w regulaminie tej promocji :)

Sebastian

alpine5

Potwierdzam, trzeba zawsze brać od razu wszystko na jednym zamówieniu.

Posted

Czy przechwyconą domenę można opłacić tym kodem? niestety w żadnym miejscu nie widzę możliwości wklepania kodu rabatowego.

Dzień dobry,

Promocja nie obowiązuje Przechwytywania domen.

AZ.pl