Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

zastanawiam się nad rozpoczęciem kursu BLC4u, i stąd moje pytanie, czy ktoś z forumowiczów miał do czynienia z nim, podaje link do strony: www.blc4u.com/pl/

Posted

Około tysiąc złotych za rok nauki to trochę drogo. Ja sam się zastanawiam nad nauką, ale dla przykładu szkoda mi trochę czasu na rosyjski - zestaw super podręczników do rosyjskiego kupiłem za około sto złotych. I tak samo myślę z nagielskim - zestaw podręczników z płytami CD zakupić na Allegro za sto zł.

A zapodane BLC4u ? Drogo, około tysiąc za rok nauki - dla mnie jest to drogo - ale obiecują dać dyplom, który można pracodawcy pokazywać.

Sam bym jednak wolał zakupić 10 razy taniej, na Allegro, zestaw podręczników z CD - i uczyć się sam, kiedy mam czas i ochotę.

Posted

Moja znajoma uczyła się w ESKK.pl - cena tylko około 100 / za m-c. Nie wiem, z jakim efektem. (Ja tutaj widzę 6 semestrów półrocznych, co przez te oferowane 3 lata nauki zakończy się kwotą prawie 3 k. OMG, ile ludzie płacą.)

Posted

Co do samej ceny kursu to obecnie jest promocja i można mieć cały kurs w cenie około 86 zł, bardziej miałe mna myśli, czy ktoś miał styczność z docelowo tym kursem.