Jump to content

Recommended Posts

Posted

W idealnym świecie powinno być tak, że Wach w następnej walce bije się z Grantem, Walkerem lub Ustinovem. W kolejnej z Price'em, Furym lub Pulevem. I dopiero wtedy miałby realne szanse skończyć Kliczkę.

No ale w sumie dobrze dla niego, że wziął walkę - nawet jak zostanie znokautowany to jego kariera się nie skończy. Liczę na jego walkę z Sosnowskim.

Posted

W idealnym świecie powinno być tak, że Wach ...

oczywiscie tak byc powinno, ale jak przegra to duzo nie straci, a zarobi kase a po kilku walkach bedzie mógl liczyc na rewanżową walke z Kliczko

Posted

Mam przy tej okazji pytanie muzyczne.

Adamek wchodził do ringu przy "

" Funky Polaka. Przy jakiej wchodzi Wach ?

Podobno chcą dodać na początek dzwony z utworu przy którym wchodzi Vitali żeby wkurzyć jego brata.

Posted

Mam przy tej okazji pytanie muzyczne.

Adamek wchodził do ringu przy "

" Funky Polaka. Przy jakiej wchodzi Wach ?

Dzisiaj chyba jakiś remix ...

Posted (edited)

Mariusz Wach dzisiaj po prostu musi mentalnie być mocny.

Kliczko będzie walczył dla siebie [i dla brata] a przy tym dla zmarłego swojego trenera.

Wach nokautuje nie jednym ciosem jak Kliczko, ale swoiście "dobija" przeciwnika kilkoma ciosami "doprecyzowujacymi" :).

Ciekwi mnie taktyka Mariusza Wacha na te walkę. Czy warunki fizyczne "Vikinga" [przydomek/masakra, to już "Smok" bo wawelski, byłby lepszy ;)] naprawdę są tak istotne? Nie jestem co do tego przekonany. To tylko 4 centymetry "przewagi".

Wiek? To tylko 3 lata "przewagi" Wacha.

Edited by yarowa
Posted (edited)

Jeśli ktoś z was nie chce płacić tak jak ja za oglądanie walki :-) to przesyłam link do bezpłatnej transmisji na rtl :)

PS:

Kolega mi właśnie przesłał, ot taka solidarność koleżeńska... :-)

http://www.onlinesat-tv.com/online.php?tv=RTL&id=222

PS:

Coś mi mówi, że to dla Wacha może zakończyć się ciężkim nokautem, nie chciałbym... Ale nie widzę przesłanek aby mogłoby być inaczej... :(

No ale, przynajmniej będzie zarobiony na jakiś czas :-)

Edited by mlm
  • Like 3
Posted

heh, tak myslalem, ze Wach czeka, az Kliczko troche sie zmacha no i gdyby nie gong... ;) Zapowiada sie ciekawie, bo jak na razie to byla walka z powietrzem :)