Jump to content

Recommended Posts

Posted

Na początku myślałem, że takie domeny (angielskie nazwy ptaków w liczbie mnogiej) to zbytni optymizm, ale potem zobaczyłem co jest pod larks.pl, eagles.pl, hawks.pl i okazało się, że tam KK. Ciekawe.

Mimo to możesz kilka lat ją przedłużać zanim trafi się klient.

Posted

Hmmm... myślę, że może coś z tego być... Możesz spróbować wystawić 1-2k na KT

Po 5 dniach przenieść z Premium na Aftermarket. Ja myślę, jakby kupić promocję za 50 czy 75 - łatwiej dotarłbym do klientów :)

1k na KT - super by było :) :) Jak zbawienie :)

Posted

Po 5 dniach przenieść z Premium na Aftermarket. Ja myślę, jakby kupić promocję za 50 czy 75 - łatwiej dotarłbym do klientów :)

1k na KT - super by było :) :) Jak zbawienie :)

Nie wyrzucaj w błoto 50 czy 75zł.

Według mnie domena średnia i sprzedaż za 1k będzie sukcesem jeśli w ogóle się sprzeda...

Posted

Po 5 dniach przenieść z Premium na Aftermarket. Ja myślę, jakby kupić promocję za 50 czy 75 (...)

Daj spokój z tym promowaniem, przecież już się kiedyś nadziałeś... ;) Nie warto promować średnich domen. Promowanie jest dla domainerów, od których na pewno nie dostaniesz nawet 5 stów za tę domenę.

Posted

Mnie się domena podoba. Drużyna futbolu amerykańskiego z mojego miasta tak się nazywa, ale oni akurat wybrali domenę z końcówką.com.

Sama nazwa jak dla mnie bardzo brandable. W razie zainteresowania KK nie schodziłbym poniżej 3k.