Jump to content

Recommended Posts

Posted

paczki.com.pl

Wiem, wiem, że "com.pl" ;-)

Ale mimo wszystko ciekawy jestem Waszych opinii na temat tej domeny.

Do czego to pasuje, z czym się kojarzy. Bo mnie ze słodkimi "pączkami" :-)

Oczywiście wyceny mile widziane.

Posted (edited)

Brałbym pączki.com.pl (wolna) do kompletu ;) A tak serio odpuściłbym sobie tą domenę, kiedy ostatnio słyszałeś o jakiejś ciekawszej sprzedaży .com.pl? Z pustego i salomon nie naleje.

Edited by Adelard
Posted

Ja tu akurat widzę paczki, a nie pączki ;-) Co prawda dawno nie sprzedałem nic w .com.pl za satysfakcjonującą mnie kwotę, ale myślę, że tutaj warto dać domenie szansę i poprzedłużać kilka razy. Odnośnie ceny celowałbym w propozycję Patrycji.

• 4 weeks later...
Posted

(...) A tak serio odpuściłbym sobie tą domenę, kiedy ostatnio słyszałeś o jakiejś ciekawszej sprzedaży .com.pl? Z pustego i salomon nie naleje.

W tej końcówce słabo widzę jej sprzedaż...jednak życzę powodzenia

Koleżanki i Koledzy, w kontekście tej domeny, mogę napisać tylko: Więcej wiary w domeny "com.pl" :)

• Like 1
Posted

Koleżanki i Koledzy, w kontekście tej domeny, mogę napisać tylko: Więcej wiary w domeny "com.pl" :)

Jeśli sprzedałeś to pochwal się w odpowiednim dziale :) Mam sporo domen .com.pl i miło się czyta o sprzedaży tych domen ;)

Posted

mebleogrodowe.com.pl poszły za jakieś 4k, innej tak wysokiej sprzedaży polskiego keyword'a sobie nie przypominam (z ang. to tak).

Paczki.com.pl - poczekaj aż skończy się monopol poczty polskiej, może wtedy będzie wielki bum i sprzedasz za pare kafli.

Poczekamy, zobaczymy. Tak czy inaczej życzę powodzenia;)

Posted

Jeśli sprzedałeś to pochwal się w odpowiednim dziale :) Mam sporo domen .com.pl i miło się czyta o sprzedaży tych domen

Przepraszam, z zasady nie chwalę się ;)

(...) może wtedy będzie wielki bum i sprzedasz za pare kafli. (...)

:)

PS. Jeśli Admin uzna za stosowne, może zamknąć wątek.