Jump to content

jakumamy.pl za ile mogę sprzedać?

Monikitaa

Recommended Posts

witam serdecznie,

nie zajmuję się "zawodowo" sprzedażą domen, od czasu do czasu kupuję je w promocjach na uzytek prowadzonej przeze mnie działalności doradczej w obszarze hotelowo - gastronomicznym, z nadzieją, że uda mi się je wykorzystać przy kolejnych projektach robionych dla moich klientów...

mam kilka według mnie ciekawych domen, które mogłabym sprzedać, jedną z nich jest m.in. www.jakumamy.pl

zastanawiam się za jaką kwotę mogłabym sprzedać tę domenę.

będę wdzięczna za Waszą fachową opinię.

dziękuję, pozdrawiam serdecznie.

Bardzo dziękuję za odpowiedź i ciepłe słowo docenienia...wystawiłam ją na allegro za 2 tysiące złotych z opcja kup teraz 3 tysiące złotych, było dużo wejść, nawet osoby obserwujące, ale jednak do transakcji nie doszło...może powinnam zamieścić domenę na sprzedaż w innym miejscu?

Będę wdzięczna za Pana fachową podpowiedź. z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam serdecznie,

prosze mi jeszcze wyjaśnić co oznacza skrót TM - proszę wybaczyć naprawdę jestem laikiem :-) kobietą i to pewnie trzykrotnie starszą od wszystkich tutaj użytkowników...ot zabawa słowami w domenach to takie moje troche hobby :-)

Skoro mały zastrzyk, to być może aukcja na AfterMarket.pl (od 10zł pociągająca za sobą spore ryzyko niepowodzenia) - ale pewnie będzie to kwota kilkuset złotych, i to w sprzyjających okolicznościach. Przy takich domenach najlepiej jest czekać, aż klient sam się zgłosi. Odnowienie domeny to tylko 40zł netto, więc odnawiałbym do skutku.

Na dziś dzień nie widzę możliwości szybkiej sprzedaży tej domeny za 1000zł <

Odnośnie świąt, wolałbym kupić skromniejsze prezenty dla bliskich w tym roku, ale odpracować to lepszymi za kilka lat, gdy domena sprzeda się za kilka tysięcy zloych.

Skoro mały zastrzyk, to być może aukcja na AfterMarket.pl (od 10zł pociągająca za sobą spore ryzyko niepowodzenia) - ale pewnie będzie to kwota kilkuset złotych, i to w sprzyjających okolicznościach. Przy takich domenach najlepiej jest czekać, aż klient sam się zgłosi. Odnowienie domeny to tylko 40zł netto, więc odnawiałbym do skutku.

Na dziś dzień nie widzę możliwości szybkiej sprzedaży tej domeny za 1000zł <

W sumie to już nie mam co dopisać :-)

Moim zdaniem w D2D to max 400 PLN można osiągnąć na aukcji...

Sebastian

alpine5

dziękuję za wypowiedzi - rozbieżność w ocenach i cenach bardzo duża...

domena należy do mnie, zarejestrowana i opłacona jest przez moja firmę...

jak to mówią, jeżeli jest produkt znajdzie się i nabywca, kwestia ważącą jest zawsze uznanie przez kupującego przydatności, dalekowzroczności lub innych okoliczności, które warunkują każdą decyzję tu nazwałabym "quasi" biznesową

pozdrawiam serdecznie

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.