Jump to content

gorzkawodka.pl

Recommended Posts

Posted

gorzkawodka.pl

Jak byście wycenili wartość domeny gorzkawodka.pl? Jak w ogóle google reaguje na zamianę polskich liter w nazwie domeny na ich bezogonkowe odpowiedniki?

Posted

no tak...przeze mnie;) może nie było to rozważne od razu ją rejestrować, a dopiero później zwracać się z prośbą o ocenę do doświadczonych domainer'ów. Ale skorzystałem z promocji w serwisie az.pl. Jedyny koszt jaki poniosłem to przekazanie do serwisu swoich danych osobowych - co robię niechętnie w każdym miejscu w internecie, oraz wykorzystanie jednorazowej promocji. Mogłem w sumie ją przetestować najpierw.

Posted

Myślałem, że domena mogłaby podpasować np komuś kto zajmuje się organizacją wesel - gorzka wódka, jest hasłem raczej silnie kojarzącym się z przyjęciem i zabawą weselną. Więc nie należy go brać dosłownie zenek1234

Posted

Pierwszy raz mi się zdarzyło podbić. Chciałem po prostu dowiedzieć się tego, czego się dowiedziałem - domena nie jest nic warta. Dziękuję za opinie. Pozdrawiam

Posted

Myślałem, że domena mogłaby podpasować np komuś kto zajmuje się organizacją wesel - gorzka wódka, jest hasłem raczej silnie kojarzącym się z przyjęciem i zabawą weselną. Więc nie należy go brać dosłownie zenek1234

zgadzam sie z powyzsza opinia, ale o sprzedaz - tym bardziej mocno lukratywna - bedzie ciezko. Pozostaje liczyc na lut szczescia albo wykorzystac ja samemu

Posted

Cieszy mnie coraz większe zainteresowanie domenami z branży alkoholowej. Niestety gorzkawodka.pl nie przedstawia w mojej opinii większej wartości. Spróbowałbym sprzedaż na AM za symboliczne XX-XXX zł - może ktoś chętny się trafi ;)

* wodka.pl

Posted

Cieszy mnie coraz większe zainteresowanie domenami z branży alkoholowej. Niestety gorzkawodka.pl nie przedstawia w mojej opinii większej wartości. Spróbowałbym sprzedaż na AM za symboliczne XX-XXX zł - może ktoś chętny się trafi ;)

* wodka.pl

Może z 60 PLN się uda uzyskać na aukcji (choć to optymistyczny scenariusz).

Sebastian

alpine5