Jump to content

Recommended Posts

Posted

Geometric.pl

Na ile wyceniacie tytułową domenę?

pewnie jakies niskie xxxx mozna wytargac

problemem jej jest mozliwosc zrobienia bledu w pisowni, szczegolnie dla osob bez znajomosci angielskiego.

Posted

Właściciel .com.pl nie interesuje się nią od 3 lat (porównując daty rejestracji .com.pl i Twojego - jak sądzę palucha). Nazwa brandowalna w branżach geodezja i kartografia. Teoretycznie ładna i z potencjałem na 4 iksy ale cena sprzedfaży zależy tylko od Ciebie. Sprzedałbym przy ofercie około 1k.

Posted

Właściciel .com.pl nie interesuje się nią od 3 lat (porównując daty rejestracji .com.pl i Twojego - jak sądzę palucha). Nazwa brandowalna w branżach geodezja i kartografia. Teoretycznie ładna i z potencjałem na 4 iksy ale cena sprzedfaży zależy tylko od Ciebie. Sprzedałbym przy ofercie około 1k.

Domena nie jest z palca, kupiona na aukcji przechwyconych za niskie xxx.

Zajęta jest jeszcze geometric.szczecin.pl, tam z kolei znajduje się stacja kontroli pojazdów.

Posted

Tak czy inaczej ciężka do wyceny. Możesz ją sprzedać za wysokie xxxx albo za xx wszystko zależy od czynników niezależnych od Ciebie, od naszych wycen i od ogólnej sytuacji na rynku. Brandowalna w wąskiej branży, która nie ma ciśnienia na obecność w necie.

• 11 months later...
Posted

Podbijam po roku. Było kilka zapytań, ale niestety nawet po wystawieniu bodajże dwukrotnym na aukcję moje założone minimum nie zostało osiągnięte. Dać jej jeszcze szansę?

Posted

Domena nie jest z palca, kupiona na aukcji przechwyconych za niskie xxx.

Będzie dobrze,jeżeli znajdzie nabywcę w cenie za która ją kupiłeś,jednak-z Twoim doświadczeniem-sam wiesz ile jest warta...