Jump to content

Recommended Posts

Posted

whiscas.pl

Literówka od Whiskas.pl k->c

Ruch ~50 uu / miesiąc

Witam!

Czy prezentowana domena whiscas.pl warta jest jakichkolwiek pieniędzy? Wydaje mi się, że jest to domena istotna dla firmy dbającej o swój wizerunek w sieci. Ruch jest na poziomie 50 uu miesięcznie.

Pozdrawiam,

Marcin

Posted

Sugerujecie puścić ją wolno czy może dla hecy wystawić ją za jakąś symboliczną kwotę na aukcji lub zaproponować jej oddanie właściwej firmie?

Zarejestruj jeszcze wchiskas.pl, wchiscas.pl, łiskas.pl (+ nidn oczywiście) wystaw komplet na giełdę za jakieś xxx xxx, zwolnij się z pracy i czekaj na ich ruch!

Rejestrujesz domeny żeby "oddać właściwej firmie"? Jeśli tak hojnie rozdajesz pieniądze to mogę Ci podać swój numer konta.

Swoją drogą co to za heca? Chyba jakieś dziwne poczucie humoru mam, bo wcale mnie to nie bawi.

• Like 1
Posted

Zarejestruj jeszcze wchiskas.pl, wchiscas.pl, łiskas.pl (+ nidn oczywiście) wystaw komplet na giełdę za jakieś xxx xxx, zwolnij się z pracy i czekaj na ich ruch!

Rejestrujesz domeny żeby "oddać właściwej firmie"? Jeśli tak hojnie rozdajesz pieniądze to mogę Ci podać swój numer konta.

Swoją drogą co to za heca? Chyba jakieś dziwne poczucie humoru mam, bo wcale mnie to nie bawi.

Skoro domena nie warta złamanego grosza wg poprzedników to pozwoliłem sobie coś takiego napisać, w tym ta heca - przecież nie będę nikogo prosił o to, żeby ją ode mnie wziął, za co jeszcze ja zapłacę. Pytanie zadałem z racji niewielkiego obycia na rynku domen internetowych, wydawało mi się, że uzyskam w miarę jednoznaczne odpowiedzi sugerujące mi jak mogę spieniężyć posiadaną domenę.

Literówka wydawała mi się dość interesująca ponieważ jest to nazwa pochodząca z zachodu, gdzie często "k" które słyszymy zapisujemy za pomocą litery "c". Liczyłem na ruch wygenerowany przez tego typu błędy popełniane przez osoby wpisujące adres z pamięci, ze słuchu.

Domena wyląduje na aukcji.

Posted

Literówka wydawała mi się dość interesująca ponieważ jest to nazwa pochodząca z zachodu, gdzie często "k" które słyszymy zapisujemy za pomocą litery "c". Liczyłem na ruch wygenerowany przez tego typu błędy popełniane przez osoby wpisujące adres z pamięci, ze słuchu.

Domena wyląduje na aukcji.

Poczytaj na forum wątki o znakach towarowych, TM-ach, orzeczeniach Sądu Polubownego, itp.

Archiwum DI, to kopalnia wiedzy.

Posted

Literówka jest ciekawa, ale przy takim ruchu nie jest niestety nic warta. A to dlatego, że sama strona whiskas.pl też ma słabiutki ruch.

Posted

@andrasz, @pb:

Dziękuję za rzeczowe odpowiedzi, muszę się z nimi zgodzić. Przeczytanie paru orzecznictw pozwoliło mi wyrobić sobie zdanie na ten temat.

Pozdrawiam,

Marcin