Jump to content

baneryflash.pl banneryflash.pl

Recommended Posts

Posted

Myślę że na domeny wcześniej czy później znajdzie się chętny, parę innych (gorszych) wersji tych domen zagospodarowanych np. banery-flash.pl, baner-flash.pl itp. Kwestia na jak długo wystarczy Ci cierpliwości i za ile je sprzedasz, myślę że ok. 3k za sztukę było by ok.

Posted

Icebreaker: technologią macromedia? :) Witamy po hibernacji! :)

Dostałam ofertę tysiąc złotych za jedną z tych domen, stąd moje pytanie.

xx zł? jeden baner flash często kosztuje więcej. ;) Swego czasu miałam na tych domenach portfolio banerowe i zdobyłam kilu dobrych, stałych klientów, więc mają one realną wartość. Firmy, które zajmują się też innymi, pokrewnymi usługami mogą być myślę zainteresowane, wystarczy dać na tych domenach ofertę do banerów i podesłać klientowi, który sie trafi przez taką stronę resztę oferty firmy. Nie widzę problemu, są tylko dodatkowe możliwości. Póki co trwają negocjacje :). 1tysiąc złotych za domenę to moim zdaniem za mało, ale zobaczymy. Dzięki za opinie :).

Posted

Największe użycie w tej chwili to gry, szczególnie na facebooka, po za tym niektóre animacje (np seria animacji happy tree friends) powstają we flashu :) tak szybko to znowu nie wymrze. Dzięki za rady.

Posted

Powiem tak - po ch** dajesz coś do wyceny/opinii skoro i tak "swoje wiesz" - trochę bez sensu, nie uważasz? Każdy Twój post w tym wątku (poza pierwszym) jest zaczepny, złośliwy i totalnie wku*****jący. Siedzę (żyje z tego) w projektowaniu stron www od '98 i uwierz mi, że nikt od 10 lat (rzucam w ciemno, tylko nie czepiaj się konkretnych dat) nie pyta się/nie potrzebuje/nie chce serwisów full flash (to tak apropo tej agencji). Poza tym ty nie masz domeny stronyflash, gryflash czy "cuda na kiju" flash tylko ban(n)eryflash i taka domena (oczywiście wg mnie) nie jest więcej warta niż dostałe(a)ś ofertę. To że gdzieś tam jest agencja itp nie zmienia faktu, że strony full flash dawno wymarły i nikt takich stron już nie robi (pomijam tutaj znalezienie jelenia któremu można wszystko wmówić itp).

Ban(n)eryflash tylko dla kogoś, kto ma kontakty i freelancerzy jako podwykonawca dla dużych agencji robiących pełne kampanie reklamowe dla dużych klientow i podzlecających złożenie kompletu kreacji bannerowych na portale i serwisy branżowe.

Jeśli chcesz handlować domenami, to nie bierz pod uwagę swoich osobistych historii z domeną, tylko sprzedawaj - imho wyższa oferta się już nie pojawi, chociaż oczywiście chciałbym się mylić.

Posted

hmm, szczerze, aż nie wiem co Ci odpowiedzieć

"Każdy Twój post w tym wątku (poza pierwszym) jest zaczepny, złośliwy i totalnie wku*****jący." Nie było to moją intencją, co do technologii flash, to się z Tobą zgadzam.

Posted

Powiem tak - po ch** dajesz coś do wyceny/opinii skoro i tak "swoje wiesz" - trochę bez sensu, nie uważasz? Każdy Twój post w tym wątku (poza pierwszym) jest zaczepny, złośliwy i totalnie wku*****jący. Siedzę (żyje z tego) w projektowaniu stron www od '98 i uwierz mi, że nikt od 10 lat (rzucam w ciemno, tylko nie czepiaj się konkretnych dat) nie pyta się/nie potrzebuje/nie chce serwisów full flash (to tak apropo tej agencji). Poza tym ty nie masz domeny stronyflash, gryflash czy "cuda na kiju" flash tylko ban(n)eryflash i taka domena (oczywiście wg mnie) nie jest więcej warta niż dostałe(a)ś ofertę. To że gdzieś tam jest agencja itp nie zmienia faktu, że strony full flash dawno wymarły i nikt takich stron już nie robi (pomijam tutaj znalezienie jelenia któremu można wszystko wmówić itp).

Ban(n)eryflash tylko dla kogoś, kto ma kontakty i freelancerzy jako podwykonawca dla dużych agencji robiących pełne kampanie reklamowe dla dużych klientow i podzlecających złożenie kompletu kreacji bannerowych na portale i serwisy branżowe.

Jeśli chcesz handlować domenami, to nie bierz pod uwagę swoich osobistych historii z domeną, tylko sprzedawaj - imho wyższa oferta się już nie pojawi, chociaż oczywiście chciałbym się mylić.

Co jakiś czas zgłasza się jeszcze klient, który chce stronę "tylko i wyłącznie w technologii flash", ale wystarcza krótka rozmowa i już flash nie chce.