Jump to content

Potrzebna pomoc finansowa dla ubogiej rodziny z dwójką dzieci.

alpine5

Recommended Posts

Wiem, że często nasze środowisko (a zwłaszcza użytkownicy tego forum) pomagają ludziom w potrzebie. Nie raz spotkałem się z jakimiś aukcjami charytatywnymi domen etc.

Ja sukcesywnie oddaję około 20% zysków z domen na wybrane cele charytatywne (nie o to chodzi, żebym się chwalił, po prostu kiedyś tak postanowiłem i się tego trzymam). Wierzę, że dobro powraca.

Mam rodzinę z podkarpacia (zaprzyjaźnioną, to może za dużo powiedziane, ale zdążyliśmy się trochę poznać), która z dwójką małych dzieci jest w potrzebie finansowej. Nie będę się rozpisywał o co chodzi, w każdym razie nie bardzo mają z czego żyć i wykarmić dzieci oraz zapewnić im opłaty za mieszkanie etc. (więcej szczegółów mogę podać na PW).

Przekazałem im w ubiegłym tygodniu 250 PLN (tyle mogłem zrobić, więcej nie jestem w stanie), ale potrzeba jednak trochę więcej. Zrobię może jakąś zbiórkę w pracy, ale postanowiłem też napisać na jedynym forum, na którym tak naprawdę się udzielam od lat, czyli tutaj (mam nadzieję, że administratorzy nie usuną mojego tematu). Jeśli ktoś byłby zainteresowany pomocą i przelaniem na konto tej rodziny jakiejś drobnej sumy pieniędzy, to zapraszam do mnie na PW, podam dane do przelewu.

Z góry dziękuję wszystkim, którym nie jest obojętny los ludzi w potrzebie.

Sebastian

alpine5

• Like 1