Jump to content

Beforeparty DomainMeeting

apze

Recommended Posts

Cześć,

konferencja niebawem, wiele osób przybędzie dzień przed wydarzeniem, stąd pomysł przez wielu podsuwany o zorganizowaniu beforeparty. Rozmawiałem z Jankiem, organizatorem spotkań we Wrocławiu i sądzę, że wygodnie byłoby spotkać się tam gdzie zwykle czyli:

Minerwa za Kałaczakrą k. Kalamburu, Wrocław, ul. Kuźnicza 29a o 19:00 lub 20:00, czwartek 21szy Luty. Ten lokal zawsze jest uprzednio rezerwowany.

Jak się na to zapatrujecie?

Rafał

Pisałem na forum DomainMeeting, ale napiszę też tutaj ws nie "before" ale "afterparty"..

...wg zdobytych informacji żadne "typowe" after party w "klubie/pubie na mieście" NIE JEST PLANOWANE.

"After party" na DomainMeeting 2013 to w tym roku wynajęta do 22.00 sala w hotelu Mercury, gdzie odbędzie się konferencja (oczywiście z cateringiem dzięki sponsorom).

Jeśli chcemy spotkać się w bardziej luźnych okolicznościach, musimy zorganizować się sami.

Ponieważ większość z nas nie zna Wrocławia, prośba do "autochtonów" ;-) o wskazywanie propozycji jakiegoś większego klubu we Wrocławiu, gdzie nie trzeba robić rezerwacji, aby się zmieścić i jednocześnie pogadać kuluarowo lub na parkiecie, jeśli tylko "nóżka do tańca się będzie rwała" :-D

Pozdrawiam,

Domener

Znaczy, że frekwencja bardzo niska.

Skoro jednak jest Tomek, ja i Thomaso na 100% to postaramy się z Jankiem zarezerwować Minerwę. Jeszcze na PW ktoś się zdeklarował, więc wierzę, że jeszcze kilka osób dołączy.

Odnośnie afterparty. Jeżeli faktycznie organizator zadbał o salę tylko do 22:00 to chyba będzie to moja ostatnia konferencja tego typu. Bo merytorycznie wygląda mi na razie na pokaz reklam sponsorów, a to co najważniejsze później ograniczono do kilku godzin ;(

Janek zarezerwował lokal na 20:00. Oczywiście każdy kto już w nim był, wie że przestrzeni jest dużo i miejsce jest rozległe, tak więc o 19:00 jak się ktoś pojawi to nie powinien mieć problemu z miejscem siedzącym ;)

Miejsce beforeparty uważam za oficjalnie wybrane ;]