Jump to content

Bankowiec.pl

przemowild

Recommended Posts

Jedni mówią, że bankier to ktoś kto ma bank i wpływy bo kojarzony jest z dużymi pieniędzmi.

Inni, że to ktoś, kto pożyczy ci swój parasol podczas pięknej pogody, natomiast kiedy zaczyna padać, potrafi go szybko zabrać czyli osoba, po której można spodziewać się zawodu.

Bankowiec to pracownik, który pracuje dla bankiera.

Lub jak kto woli jest tym, który zajmuje się głównie bezpośrednim otwieraniem lub zamykaniem tego parasola.

Morał z tego jest taki, że to bardzo dobra domena dla tych, którzy są zainteresowani zawodem bankowca ;)

Dzięki za opinię Kangur. Na ile byś ja wycenil?

To zawsze jest trudne zadanie ale gdybym ja ( skromny torbacz ) ją miał, to prawdopodobnie oczekiwałbym za nią ok. pięciu średnich iksów.

Nie mniej jednak niż 30 k. netto.

Ostatecznie usługi utrzymania parasola nad ludźmi nie należą do najłatwiejszych ;)

To zawsze jest trudne zadanie ale gdybym ja ( skromny torbacz ) ją miał, to prawdopodobnie oczekiwałbym za nią ok. pięciu średnich iksów.

Nie mniej jednak niż 30 k. netto.

Ostatecznie usługi utrzymania parasola nad ludźmi nie należą do najłatwiejszych ;)

Zawiało nie tylko śniegiem ale i HURA OPTYMIZMEM...

ale nazwa jak znalazł pod kolejny Amber Gold...może wespół powołać takową " INSTYTUCJE" ?

:)

Za 10k oddał bym bez zmrużenia powieki...

Nie jestem takim znawcą tematu ale myślę, że cena 30k netto jest zdecydowanie przesadzona, uważam że nikt tyle nie zapłaci za tę domenę. Nie jestem nawet pewien czy cena 10k netto jest do osiągnięcia...

Gdyby była moja to puściłbym nawet taniej w razie zainteresowania.

• Like 1

utworzona:

2011.07.29 14:43:12

domena młodziutka (pewnie po spadzie). Jak widać, nikt jej nie chciał, a to dziwne, bo wczesniej miała ja chyba taka firemka jak... Master Card International. (BTW, hehe, © 1994-2013 MasterCard International Incorporated. Wszelkie prawa zastrzeżone.)

Może ze spadu, może z opcji... Nie zmienia to faktu, że domena bardzo dobra. Analogicznie podmiotowo można by przyrównać do: strażak, hydraulik itp. Za te domeny podejrzewam nie jeden by wiele zapłacił. Za bankowca też ktoś odpowiedni kiedyś dużo zapłaci.

• 1 year later...