Jump to content

mojeherbaty.pl proste-przepisy.pl wizytowka.sklep.pl

Recommended Posts

Posted

mojeherbaty.pl

proste-przepisy.pl

wizytowka.sklep.pl

Witam!

Mam kilka domen na sprzedaż i jak można się domyślać nie mam pojęcia ile mogą być warte :(

Mi nazwy wydają się być fajne i atrakcyjne, ale czy warte 10k?

Poza tym ostatnio mnie poniosło i kupiłam kilka (6) domen z hasłem "wizytowka" w adresie, zastanawiam się czy opłaci mi się sprzedać je osobno lub w pakiecie, no i oczywiście za ile...

Pomożecie?

Posted

Iwonka chętnie bym się napisał tej Twojej herbatki i zjadł ciasto z prostego przepisu a na koniec wziął wizytówkę z numerem telefonu :P;)

a tak na poważnie to nic z tego nie będzie.. Domeny niestety słabe..

Posted

Mi nazwy wydają się być fajne i atrakcyjne, ale czy warte 10k?

Kobiety czasami wolą usłyszeć lub przeczytać od faceta coś miłego, nawet jeśli nie jest to prawdą.

Dlatego ja napiszę żebyś nie traciła nadziei - nie każdy wierzy w cuda ale czasami ponoć się zdarzają.;)

Posted

Kobiety czasami wolą usłyszeć lub przeczytać od faceta coś miłego, nawet jeśli nie jest to prawdą.

Dlatego ja napiszę żebyś nie traciła nadziei - nie każdy wierzy w cuda ale czasami ponoć się zdarzają. ;)

szlag, niedobrze, czyli 100zł za sztukę to jedyny szał na który mnie stać?

Posted

Dlatego ja napiszę żebyś nie traciła nadziei - nie każdy wierzy w cuda ale czasami ponoć się zdarzają. ;)

Nie ma sensu nastawiać nowych na cokolwiek. Później tkwią w przeświadczeniu "może jednak" i przedłużają takie i gorsze domeny.

Posted

jesli byłoby zapytanie o mojeherbaty to oddałbym za 200-300zł. Reszty nie zarejestrowałbym.

Próbuj dalej, czytaj forum (szczególnie starsze tematy) obserwuj giełdy ;)

Posted

Nie ma sensu nastawiać nowych na cokolwiek. Później tkwią w przeświadczeniu "może jednak" i przedłużają takie i gorsze domeny.

Zasugerowałem przecież w zdaniu wyżej, że nie jest to prawdą :)

Posted (edited)

Pomożemy.

Domeny nie mają żadnej wartości.

Cięta riposta ;)

Tu popieram, bo sam wiem ile można wtopić niepotrzebnie pieniędzy.

Gorsze Ci schodziły za więcej niż stówka...

:)

Dobre i w sumie prawdziwe ;)

Co do domen to faktycznie nie są one orłami.

Zalecałbym poczytanie więcej Działu Wycen i Sprzedane, a zorientujesz się co nie co w temacie.

Pozdrawiam

p.s. nie martw się, każdemu zajmowało czas wymiana swojego portfolio na nieco lepsze domeny. U Ciebie może być tylko lepiej.

Edited by saledomain
Posted

Zasadniczo to mojeherbaty.pl i proste-przepisy.pl założyłam na własne potrzeby, kiedy jeszcze się domenami nie interesowałam bardziej zawodowo, a wizytówek chyba w rezultacie (po opiniach) nie opłacę. Poczytałam trochę forum i chyba w przyszłości postawię na literówki znanych stron ;)

Posted

mojeherbaty.pl

proste-przepisy.pl

Może się uda sprzedać za niskie xxx zł, ale nie wiadomo kiedy. Najlepiej postawić bloga i spróbować zarobić na nim, chociaż ...

a wizytówek chyba w rezultacie (po opiniach) nie opłacę.

No to na przyszłość:

II 5. Na całym forum wzbronione jest reklamowanie własnych domen zarezerwowanych i testowanych.

Poczytałam trochę forum i chyba w przyszłości postawię na literówki znanych stron ;)

Wolna googlz.pl

Ale proszę później nie zakładać wątku, że wezwali do sądu, albo jak się bronić przed TM i tp.