Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pomotałem coś wystawiając temat, a nie mam możliwości jego edycji. Lista domen na sprzedaż:

- dangerous.pl

- financer.pl

- outcore.pl

- eromoty.pl

--

Przepraszam za zamieszanie i doublepost.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Najnowsze posty na forum

• Widzę @pb że mocno się speszyłeś jak odkryłem Twój sekret - aż Ci mowę odebrało   Albowiem raczysz forumową gawiedź barwnymi opowieściami jaki to fantastyczny zysk jest z pe-elki a tymczasem po cichu kupujesz komiacze tysiącami jednocześnie płacząc, jak to trzeba w komiaczu mocno konkurować i jaki to biedny masz nic nie znaczący STR a o wszystko mówiącym ROI słowa nie napisałeś.   No i jeszcze te fantastyczne historyjki o trzyliterówkach w pe-elce sprzedawanych po zawrotnych dziesiątkach tysięcy złociszy choć nikt na forum przez ostatnie 10 lat nie ma potwierdzenia o sprzedaży nawet jednej za kwotę choć 5,000 PLN.    Albowiem każdy domenowy bajkopisarz zdaje sobie sprawę, iż mógłby przypadkowo pojawić się na forum kupiec tych drogocennych trzyliterówek, który nie dość że podałby prawdziwą cenę to jeszcze mógł narobić poważnych problemów natury prawnej.   Na zachodnich stronach pełno jest informacji demaskujących tzw. "domainerów", którzy chcąc ukryć tragicznie niskie ceny sprzedaży zasłaniają się NDA. Różnica jest taka, że na zachodzie to skromne kilka procent a w PL 100 %   Dlatego nie dziwi mnie Przemek, że uciekasz z tonącej szalupy .PL w komiacze. Ale daruj sobie kłamstwa i mataczenie starając się nieudolnie ukryć oczywiste fakty.   Bo chyba pamiętasz bajkopisarza keyworda, który ze wstydu musiał spakować bebechy i uciekać z forum, jak wskazałem mu palcem jego brednie, jedne po drugiej. A jego przerażony adwokat @networker do dzisiaj ma traumę i boi się do mnie odezwać      
    • Zapraszam do rejestracji domen .pl w premium.pl po 9,90 zł netto, od 14.02 do 27.02 włącznie (liczy się data opłacenia zamówienia). :-) https://premium.pl/checkdomain/   Tradycyjnie bez żadnych haczyków. 😉  
    • lyzwiarstwoszybkie.pl   Aukcja od 1 zł bcm, zapraszam:  https://www.aftermarket.pl/aukcja/2675799/  
    • STR to całkowicie bezsensowny wskaźnik przy porównywaniu sprzedaży domen z portfolio na arenie publicznej albowiem możesz mieć wysoki STR a mimo to dokładać do biznesu. ROI sprawdza się ZAWSZE i WSZĘDZIE gdy mówimy o inwestycjach (czy to w domeny, nieruchomości czy whatever) a do tego błyskawicznie można porównać sens każdej z nich.  Bo przecież nie jesteś Przemek kretynem, który by nakupił i utrzymywał 2,000 komiaczy nie mając z tego sensownego zysku, zwłaszcza mając w pe-elce znacznie większe możliwości o których po drodze wspomniałeś i dostęp do danych z rynku PL, których nie ma nikt z tego forum (oprócz Ciebie i Michała) a które jako inwestorowi w pe-elkę dają przewagę na tym rynku.   Należy również podkreślić, że te wspomniane 2,000 komiaczy w Twoim portfolio to jedynie moje skromne założenie, bo może masz ich 5,000 albo i 9,000. A oczywiste dla mnie jest, że nie jesteś kretynem który by nakupił 1,000 komiaczy wyłącznie po to, aby móc powiedzieć, że masz 4 cyfrowe portfolio w komiaczu.   Więc może po prostu nie chcesz przyznać publicznie, że dla Ciebie rynek .COM również jest dużo bardziej opłacalny niż .PL i dlatego zamiast rozmawiać o ROI wręcz z uwielbieniem powołujesz się po raz kolejny na niemający żadnego znaczenia pasztet STR    
    • Tanieapteki.pl   Aukcja BCM
    • Zapraszam na aukcję z możliwością nabycia tej domeny w jeszcze niższej cenie, start od 399 zł: https://www.aftermarket.pl/aukcja/2675722/
  • Oferty sprzedaży użytkowników

• Member Statistics

• Total Members
      19,288
    • Most Online
      1,015

Newest Member
    Doominik
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.