Jump to content

pozycjonowanielokalne.pl

Recommended Posts

Posted

:ph34r:

Bardzo rozbudowane wypowiedzi masz zauważyłem, nie tylko w tym temacie.

Kiedyś pracowałem w dużej firmie pozycjonującej i 80% zleceń to właśnie pozycjonowanie lokalne typu: "stomatolog Warszawa". Samo słowo "stomatolog" będzie po pierwsze zbyt drogie do pozycjonowania, a po drugie nie przyniesie pożądanych rezultatów.

Pozycjonowanie lokalne to nie tylko mój wymysł, ale większości firm pozycjonujących: https://www.google.pl/search?q=pozycjonowanie+lokalne bo głównie na to jest zbyt.

Posted

Szału (jak dla mnie) nie ma, potencjalny klient na taką usługę wpisze raczej w wyszukiwarkę frazę "pozycjonowanie + miasto" aby znaleźć lokalnie firmę do pozycjonowania. Ale średnie xxx myślę, że do zgarnięcia.

Posted

Szału (jak dla mnie) nie ma, potencjalny klient na taką usługę wpisze raczej w wyszukiwarkę frazę "pozycjonowanie + miasto" aby znaleźć lokalnie firmę do pozycjonowania. Ale średnie xxx myślę, że do zgarnięcia.

Nawet jak wpisze "pozycjonowanie + miasto", to wyświetlany wynik nie będzie raczej uzależniony od nazwy domeny ;) Z pewnością potencjalny Klient widząc tę nazwę nie będzie miał oporów, by tam wejść.

Podciągam wycenę do min. 2k dla KK.

...ale pozycjonerzy to Żuliki :D