Jump to content

Recommended Posts

Posted

furniture.com.pl

Ostatnio przechwycona , w wolnej chwili wyceńcie mi to proszę.

Domeny z branży meblarskiej przebrane dosyć mocno więc może parę $ to warte...

Posted

Ciężka sprawa... niby domeny meblowe fajnie się sprzedają, ale nie wiem czy dam swojej eFurniture*pl kolejną szansę... Brak zapytań przez ostatni rok... Szczerze nie wiem, która lepsza...

Może spróbuj wystawić za 700 euro na Sedo... Bo u nas angielska fraza z .com.pl nie koniecznie wzbudzi zachwyt u potencjalnego KK.

Posted

Data rejestracji: 1999-02-24

Expired: 2013-03-10

Domena należała do firmy związanej z meblami. Troszkę się pogubiłem w tych informacjach, czy polskie meble to hit eksportowy i czy firmy jak szalone wysyłają meble za granicę. Wydaje mi się, że to konkretna angielskojęzyczna nazwa, a więc taka domena prawdopodobnie może pomóc w nazwiązaniu czy dobrym kontakcie z zagranicznym angielskojęzycznym kontrahentem.

Wycena to takie strzelanie w tarczę na ślepo. Po prostu postaraj się sprzedać jak najlepiej.

Przy okazji, zauważyłem, że domena espressamenteilly.com.pl sprzedana na SEDO w 2010r za 5 100,00 PLN jest teraz wolna. Nawet nie wiem, co oznacza ta nazwa.

Posted

Dzięki za dotychczasowe wypowiedzi.

Szału oczywiście się nie spodziewam , nie ukrywam że dosyć rzadko udaje mi się sprzedawać angielski keyword z .pl ( a tym bardziej z .com.pl ) ale zobaczymy.

W sumie aż tak drogo mnie nie kosztowała :> , zobaczymy przez najbliższy rok co się ciekawego z nią wydarzy.