Jump to content

Zdrapkomat.pl DarmowaDieta.pl

Recommended Posts

Posted

Zdrapkomat.pl

DarmowaDieta.pl

Wszyscy tak dają te swoje perełki ostatnio do wyceny to i ja postanowiłem :D

Zdrapkomat - kilka tygodni temu wchodzę do marketu, a tam w przedsionku stoi wielki automat ze zdrapkami (wiadomej firmy), przyjechałem do domu, sprawdzam, domena wolna, no to regnąłem, zwłaszcza, że była jakaś promocja w Az.pl i zapłaciłem około 6-7 zł brutto. Ewentualny klient może być chyba tylko jeden, jednak czy będzie zainteresowany, a jeśli już to za jaki rząd iksów ? Liczbę mnogą miałem w rezerwacji, ale ostatecznie odpuściłem sobie rejestrację.

DarmowaDieta - sprzedałem niedawno BezplatnaDieta (jak ją rejestrowałem, to DarmowaDieta z tego co pamiętam była zajęta), zarejestrowana też po jakimś upuście w Az.pl, więc w razie czego wiele nie stracę.

Co myślicie o powyższych domenach ?

Sebastian

alpine5

• 1 month later...
Posted

Ja bym raczej nie zarejestrował żadnej, więc tym bardziej wyceny się nie podejmę.

Znając Twoją strategię to pewnie nie stracisz ale sprzedasz za xx/xxx.

Oczywiście powodzenia, a może akurat się uda z KK :)

Posted

(..) jakoś temat Wam chyba umknął :blush:

Kurdę, rzeczywiście... Już siem bierzem :)

Wydaje mi się, że zdrapkomat będzie miał jakąkolwiek wartość tylko w sytuacji, gdy uruchomią zdrapki online, ale czy to możliwe? Hmm... ciężko rzec. Póki co, w google na tę frazę Twój temat i oferta sprzedaży w czołówce, a to raczej niezbyt dobrze.

Jeśli chodzi o darmową dietę, to Twoją domenę kupił domeniarz, czyli nie tylko Ty widzisz tutaj potencjał ;) Ponad 100 wyszukiwań (z powiązanymi ale ściśle) - niezbyt wiele, ale wskazuje jakieś zapotrzebowanie. Domena niezła na zaplecze dla dietetyków, czy suplementów odchudzających. Pisząc "zaplecze", w tej sytuacji mam na myśli coś takiego:

http://vitalia.pl/index.php/mid/101/fid/1269/diety/odchudzanie

Może za 1500 pójdzie. Tylko poczekaj trochę...

pozdro.