Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Teoretyczne wyceny jakościowe wysoko. Kwotowo raczej w 5 cyfr, w pln rzecz jasna, jednak rzeczywistość transakcyjna może być bardzo rozczarowująca, choć policealne to chyba (głównie, tylko?) sektor prywatny, czy jestem w błędzie? więc może nie będzie tak źle...

P.S.

Pierwsza warta uwagi domena w dziale, strona 5. :) /albo za szybko przeglądałem/

Edited by AW
  • 10 months later...
Posted (edited)

niedlugo mija rok , od momentu wyceny i czas na odnowienie domen się zbliża

Czy myślicie że warto je przedluzyc , LM ? , nie wysylalem zadnego mailingu , zapytan natomiast tez bylo 0

Edited by Sodeko
Posted

Mi się podoba.

Zdecydowanie bym przedłużył - szkoły policealne są prywatne, mające kapitał na własne przedsięwzięcia. Trafi się jeden bardziej uświadomiony klient i dojdzie do dealu.

Posted (edited)

Mi się podoba.

Zdecydowanie bym przedłużył - szkoły policealne są prywatne, mające kapitał na własne przedsięwzięcia. Trafi się jeden bardziej uświadomiony klient i dojdzie do dealu.

Całkiem możliwe, ale niewykluczone, że trzeba ją będzie jeszcze odnowić kolejny raz, zanim się trafi taki KK.

Gdyby się trafił KK to za 1,5k bym mu ją sprzedał bez żalu, domena nie bardzo mi się podoba.

Osobiście nad przedłużaniem bym się zastanowił, raczej spróbowałbym wystawić ją na LM (no, ale ja praktycznie nie przedłużam domen)

Sebastian

alpine5

Edited by alpine5