Jump to content

Recommended Posts

Posted

Obwieszczenie.pl

- Obwieszczenia.pl

Macie jakieś pomysły komu je ewentualnie można polecić?

Swego czasu miałem pomysł na zagospodarowanie ich dla siebie.

Myślałem o jakimś katalogu aukcji komorniczych wraz z indywidualnymi kontami zainteresowanych.

Być może za jakiś czas powrócę do tego pomysłu o ile ich nie sprzedam, bo aż żal, że nie zagospodarowane...

Jeśli Wy byście je sprzedawali, to za ile?

Jakie widzicie inne zagospodarowanie ?

Z góry dziękuje za odpowiedzi...

Posted

Nie mogłeś obwieścić tego rok temu, gdy szukałem czegoś pod portal z ogłoszeniami? ;) a teraz zostały z projektu tylko fragmenty kodu ;) ale myślę, że obwieszczać można więcej np. nowe wydarzenia itp. Wymagałoby to dużego nakładu pracy. Gdybym miał taką domenę pewnie poszedłbym tym tropem bo zapotrzebowanie na takie informacje jest. Niestety budżet nie pozwoli na odkupienie.

Posted

Pod tą domeną widziałbym jakiś serwis zwrócony do narodu, np. serwis z ogłoszeniami gmin w jednej kupie. Jak jakaś gmina chce coś obwieścić społeczeństwu na forum całej Polski to w tym portalu (np. jakiś przetarg).

Posted

L. mn. o wiele lepsza, a l. poj. pod zabezpieczenie ruchu ;-)

Kilka tysiaków do osiągnięcia, a jak jesteś dobrym negocjatorem i masz szczęście do zasobnych kupujących, to i kilkanaście jest w zasięgu...

• Like 1
  • 6 months later...
Posted

bez sensu trochę zakładać jeszcze raz ten temat...od chwili jego powstania było parę zapytań, jedna propozycja współpracy i jedna oferta na średnie xxxx...

warto je sprzedawać czy może bardziej opłacalne będzie stworzenie pod nią serwisu ( portalu ) ?