Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nie, to nie jest literówka. Literówka jest jak wpiszesz dorazdtwo. To jest domena z błędem ortograficznym, a jak pytasz dla kogo, to mi się nasuwa tylko jedna odpowiedź. Dla idioty. Mam nadzieję, że kosztowała Cię tylko 12zł bo to pieniądze wyrzucone w błoto.

Pozdrawiam,

• Like 1
Posted

Tak to jest literówka, i o nią mi własnie chodzi

Mało to było wiarygodne :-) ... domena imo 0zł kazdemu sie zdaza literówka jak nie regnac to przechwycic ale nei warto sobie wmawiac ze wlasnie JA chciales ...

D.

• Like 1
Posted

Nie, to nie jest literówka. Literówka jest jak wpiszesz dorazdtwo. To jest domena z błędem ortograficznym, a jak pytasz dla kogo, to mi się nasuwa tylko jedna odpowiedź. Dla idioty. Mam nadzieję, że kosztowała Cię tylko 12zł bo to pieniądze wyrzucone w błoto.

Pozdrawiam,

Generalnie to jest literówka. Ja też nie lubię tego typu ortograficznych dziwactw nazywać literówkami, no ale to jest literówka, tylko że nie rodzaju "typo". To nieprawidłowa nazwa typu "conect" vs. "konekt", czyli może być ze słuchu.

Stawinie czegoś na domenie doractwo.pl to porażka wizerunkowa.

Posted

Mało to było wiarygodne :-) ... domena imo 0zł kazdemu sie zdaza literówka jak nie regnac to przechwycic ale nei warto sobie wmawiac ze wlasnie JA chciales ...

D.

fakt, na aftermarket pokazała się, a ja głupi zamiast chociaż odmienić sobie doractwo - doradzać czy w ogóle wiedzieć (chociaż wiedziałem, ale podjarany byłem "okazją" i od razu zarejestrowałem, no nic ;d trudno

Posted (edited)

Ja kiedyś "skusiłem" się na szuszarnia.pl i szuszarnie.pl z wyprzedaży :)

Zorientowałem się po kilku sekundach od zakupu i sam się z siebie śmiałem, że nie zauważyłem błędu ;)

Edited by mdi
Posted

Ja kiedyś dałem 300 zł w aukcji HurtowaniaBudowlana.pl, ale na szczęście okazało się, że nie osiągnąłem ceny minimalnej. Uff! :)

BTW Marches, jest to tajemnica, ile wtopiłeś?