Jump to content

Recommended Posts

Posted

restauracjakoszerna.pl

Koleżanka szukała restauracji koszernej w Warszawie i stwierdziłem, że taka domena jest wolna. Co sądzicie o jej komercyjnym wykorzystaniu?

Posted

Ciekawa domena. Mam w notesie zapisaną, jako wolną kandydatkę do rejestracji jedzeniekoszerne.pl, ale póki co rejestruję tylko ultra ciekawe pozycje. Może ci się przyda do kompletu. Myślę, że Twoja nawet lepsza pod względem komercyjnym. Dla KK może być warta kilka patyków... :-)

Posted

restauracjakoszerna.pl

Co sądzicie o jej komercyjnym wykorzystaniu?

Generalnie wraz z rozwojem turystyki i szukaniem nisz przez firmy obsługujące turystów, potencjalne komercyjne zastosowanie będzie - moim zdaniem - wzrastało.

Do tego dochodzi także coraz bardziej modne szukanie własnej tożsamości przez wiele osób i tym samym popularność tematu koszerności.

Sama domena trudna do wyceny, tym bardziej, że szyk odwrotny (bardzo porównywalny) jest wolny. Na razie może bez szans na dużo iksów, ale uważam, że w przyszłości coś może z niej być.

koszer#pl