Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Polowałem na domenę chciałem dokonać jej rejestracji jednak idąc za przykładem użytkowników forum nie chciałem się napalać tylko dokładnie przeanalizować domenę potencjalnego odbiorcę itp. dzisiaj przeglądałem wszystkie zagadnienia ww tematu i w momencie kiedy chciałem dokonać próby rejestracji domeny pokazuje mi że zajęta 10min temu zarejestrował ją ktoś inny .... Nie uważam tego za zbieg okoliczności czy forum dropped filtruje wyniki wyszukiwań użytkowników i na podstawie tego typu kryteriów przechwytuje domeny ?? Jak dla mnie porażka totalna nie da się tego określić mianem przypadku czy można coś z tym zrobić czy mam zapisać to w historii swojej jednej z największych porażek życiowych ??

Edited by Mr.Nice
Posted (edited)

1. Prawie każdy początkujący domainer miał przynajmniej raz takie wrażenie.

2. To raczej ZAWSZE jest zbieg okoliczności. Bo takich jak Ty, czy ja są setki ;)

3. Upewnij się, że nie masz w panelu tej domeny i już jej nie wziąłeś na testy.

4. Jeśli uważasz, że domena może być dla Ciebie nad wyraz wartościowa powinieneś siedzieć cicho i dodać ją do przechwycenia, bo jest zarezerwowana i za dwa tygodnie wygaśnie.

własnie sobie przypomniałem, że też tak kiedyś miałem :D wstyd ;)

http://di.pl/topic/67960-znow-michau-enterprises-bardzo-ciekawe/?hl=%2Bzn%F3w+%2Bmichau

Edited by doggystyle4
  • Like 2
Posted

1. Prawie każdy początkujący domainer miał przynajmniej raz takie wrażenie.

2. To raczej ZAWSZE jest zbieg okoliczności. Bo takich jak Ty, czy ja są setki ;)

3. Upewnij się, że nie masz w panelu tej domeny i już jej nie wziąłeś na testy.

4. Jeśli uważasz, że domena może być dla Ciebie nad wyraz wartościowa powinieneś siedzieć cicho i dodać ją do przechwycenia, bo jest zarezerwowana i za dwa tygodnie wygaśnie.

własnie sobie przypomniałem, że też tak kiedyś miałem :D wstyd ;)

http://di.pl/topic/67960-znow-michau-enterprises-bardzo-ciekawe/?hl=%2Bzn%F3w+%2Bmichau

dzięki doggystyle

• Like 1
Posted

Genialny tytuł i wykasowanie posta.

przepraszam na moment tylko edytowałem treść żeby usunąć nazwę domeny podaną prze zemnie w opisie.

Posted

Hehe Dzięki zabaco za podniesienie na duchu i wiarę w trafność rejestrowanych prze zemnie domen :)

Po co od razu rejestrować ? weź w rezerwacje i po 12-13 dniach długich przemyśleń opłać. Ale lepiej poszukać po aukcjach lub wśród spadających.

Posted

czy forum dropped filtruje wyniki wyszukiwań użytkowników i na podstawie tego typu kryteriów przechwytuje domeny ??

Nie wiedziałem, że to jest forum dropped...