Jump to content

powiekszanie-penisa.eu

Recommended Posts

Posted (edited)

Nie rejestrowałbym.

Ja jak bym już ją zarejestrowal, to pewnie bym ją usunął.

Bardzo kłuje w oczy ten myślnik. Ponadto ja nie lubię .eu ale to tylko moje zdanie.

Edited by enzo
Posted

Dochodowa branża, ale na sprzedaż samej domeny bym nie liczył.

Zrobienie poradnika i wrzucenie programów partnerskich z wiadomej tematyki powinno przynieść kilka stów rocznie po lekkim pozycjonowaniu.

Posted

Dochodowa branża, ale na sprzedaż samej domeny bym nie liczył.

Zrobienie poradnika i wrzucenie programów partnerskich z wiadomej tematyki powinno przynieść kilka stów rocznie po lekkim pozycjonowaniu.

Idąc tym tropem - kupujemy kilkadziesiąt tego typu domen, wklejamy na stronę "poradnik?", reklamy, lekko pozycjonujemy (katalogujemy?) i przy 50 stronach/domenach w tematyce wacka zarabiamy ~2100 miesięcznie. Przy założeniu, że kilka stówek to taka średnia - 500zł.

Niestety nie ;-)

Posted

Idąc tym tropem - kupujemy kilkadziesiąt tego typu domen, wklejamy na stronę "poradnik?", reklamy, lekko pozycjonujemy (katalogujemy?) i przy 50 stronach/domenach w tematyce wacka zarabiamy ~2100 miesięcznie. Przy założeniu, że kilka stówek to taka średnia - 500zł.

50 stron o wacku to trudno będzie zrobić(choć na upartego), ale oscylując koło tematu jak najbardziej to o czym piszesz jest realne:)

Może z tym katalogowaniem i poradnikiem przesadziłeś ;)

Posted

50 stron o wacku to trudno będzie zrobić(choć na upartego), ale oscylując koło tematu jak najbardziej to o czym piszesz jest realne:)

Może z tym katalogowaniem i poradnikiem przesadziłeś ;)

Przesadziłem? Jedynie cytowałem metody, które napisałeś w swojej wypowiedzi. Jasne, jest to realne, ale tak samo jak decyzja o obniżeniu płac dla posłów w naszym kraju do średniej krajowej. Dlaczego? To już nie temat na ten wątek. Sensowniej jest zwyczajnie zapomnieć o tej domenie i nie tracić niepotrzebnie swojego czasu.