Jump to content

Recommended Posts

Posted

rpri.pl

Witam Panowie.

Co sądzicie o domenie: rpri.pl ?

Liczysz na nich: ONI . Jeśli tak to możesz się przeliczyć. Miałem do czynienia z jedną Spółką, której proponowałem domenę w rozszerzeniu .pl i nie chcieli. Może zrobiłem błąd, że kontaktowałem się z Działem Marketingu, a nie z Prezesem uświadamiając go kogo ma w owym dziale.

Inaczej nie widzę dla tej domeny zastosowania oprócz szukania na ślepo rozszerzenia tych literek.

Pozdrawiam,

saledoamin

Posted

Robimy Panie Razem Interesy - najrzetelniejszy serwis w internecie dotyczący programów partnerskich oraz programów afirmacyjnych, skuteczna wiedza, jak zarobić na biznesie innej osoby !

Realne Problemy Realnych Inwestorów - czyli PRAKTYCZNY poradnik działania w sytuacjach wymagających od nas ruszenia głową.
Bądź jakieś forum dla początkujących businessmanów.

Co sądzicie o czymś takim ?

Posted

nowy w temacie jestem :D

Tak sobie myśle, że jeżeli nie zarobie na domenie, to może zrobie z niej jakiś użytek :)

Może dacie mi jakieś porady w którym kierunku szukać ?

Jeżeli to auto w awatarze jest Twoje to możesz zawsze je sprzedać, kupić nieco tańsze i jeszcze zostanie na kupno domen z drugiej ręki, przechwytów i opcji;)

Na początek to zacznij czytać forum di.pl. Zapewniam, że jest tu wiedza "absolutna" dotycząca jak zarobić i/lub nie stracić.

Pozdrawiam,

saledomain