Jump to content

smsnews.pl

Guest kropotkin

Recommended Posts

Guest kropotkin
Posted

smsnews.pl

Patrząc na domeny z końcówkami .de, .at i inne zarejestrowałem smsnews.pl Myślę, że ustawiona cena też jest odpowiednia dla tej domenki a i na klienta nie powinienem długo czekać. Zawsze, któryś z operatorów może uruchomić podobną usługę lub też jakaś firma. Tymi kryteriami kierowałem się kupując domenę, czy słuszne .... oceńcie proszę. Jak zwykle mile widziane wszelkie opinie i oczywiście konstruktyna krytyka (jeśli jest uzasadniona w tym przypadku :D )

Guest kropotkin
Posted

No bez przesady .... dziś w Polsce mamy prawie 55 mln aktywnych kart SIM a np. w 2008 r. było ich 10 mln mniej.

Posted

No bez przesady .... dziś w Polsce mamy prawie 55 mln aktywnych kart SIM a np. w 2008 r. było ich 10 mln mniej.

Ludzie są trochę zmęczeni SMS-spamem (wkurzają się jak dostają zbyt dużo sms-ów z informacjami) ale tak czy inaczej domena podoba mi się.

Guest kropotkin
Posted

mdi - czy podjąłbyś się orientacyjnej wyceny tej domeny? Dodam, że posiadam również inne rozszerzenia tej domeny.

Posted

Tak, mamy wielu użytkowników, ale ta forma informacji/reklamy odchodzi powoli do lamusa.

Teraz każdy prawie ma smartfona i nie potrzebuje spamu na skrzynce sms ;-)

Jak nie sprzedasz jej w niedalekiej przyszłości to nie sprzedasz już pewnie wcale.

Guest kropotkin
Posted

Myślę, że klient trafi się szybciej niż sądzisz i domenka znajdzie kupca w przeciągu kilku miesięcy. A jak nie znajdzie to przedłużę ponieważ uważam, że to jedna z lepszych jakie posiadam.