Jump to content

Recommended Posts

Posted

rezerwacjedomen.xx

Witam.

Dzisiaj z rana przeglądając domeny zauważyłem że jest bardzo dużo starych rezerwacji.

Przyszło mi do głowy: dlaczego by nie porozmawiać o domenach zarezerwowanych?

Moglibyśmy się wymienić np informacjami na tematy:

- czy warto rejestrować daną domenę?

- czy ktoś sobie odpuszcza rejestrację danej rezerwacji?

- znaleźć właściciela danej rezerwacji.

Być może to jest temat na nadrzędną kategorię? Co Wy na to?

Posted

doggy...: dzięki za link do postu

Wszystko już było. Poszukej yno.

* po co to: rezerwacjedomen.xx ? :blink:

...a to po to że w formularzu musisz wpisać jakąś domenę, bo inaczej nie opublikujesz ;)

Czyli, wracając do tematu, nici z tego na tym forum?

Posted

rezerwacjedomen.xx

Witam.

Dzisiaj z rana przeglądając domeny zauważyłem że jest bardzo dużo starych rezerwacji.

Przyszło mi do głowy: dlaczego by nie porozmawiać o domenach zarezerwowanych?

pitu pitu aż do świtu.

Chcesz, żeby ludzie, którzy mają po kilkanaście tysięcy rezerwacji, tracili swój czas i powiedzieli tobie coś o domenach, których sami nie mogą zarejestrować, tylko dlatego, że tych chcesz sobie pogadać o rezerwacjach, których sam nie możesz zrobić, bo one są już zarezerwowane? domenowa masakra piłą logiczną.

Posted

pitu pitu aż do świtu.

Chcesz, żeby ludzie, którzy mają po kilkanaście tysięcy rezerwacji, tracili swój czas i powiedzieli tobie coś o domenach, których sami nie mogą zarejestrować, tylko dlatego, że tych chcesz sobie pogadać o rezerwacjach, których sam nie możesz zrobić, bo one są już zarezerwowane? domenowa masakra piłą logiczną.

...co to za bełkot?

Posted (edited)

No dobra Fly... sorry ale wymiękam... Ja na tym forum jestem podobnie jak Ty od całkiem krótkiego czasu ale posłuchaj mnie proszę jak świeżak świeżaka... Tak ogólnie o Twojej tutaj obecności -> Po pierwsze to dajesz domeny do wyceny a później zawzięcie się kłócisz... Bardzo to słabe - uwierz dobra domena sama się obroni... Po drugie używasz bardzo niegrzecznego języka... Po trzecie walisz jakiś post od czapy, który zresztą już był, dopinasz jakąś niby domenę - robisz zamęt... I po czwarte - widziałem, że ostatnio wziąłeś się już nawet za wyceny innych domen... (bez komentarza) I po piąte - obrażasz ludzi z nieco większym tutaj stażem... Mam prośbę - wyluzuj trochę :) Miłego dnia :)

Edited by Maku Maku
  • Like 2
Posted

Maku nikogo nie chcę obrazić, po prostu chcę rzetelnie porozmawiać na konkretne tematy. Ale widzę że nie można. Trudno.

"dopinasz jakąś niby domenę " - wytłumaczyłem to już 4 posty wyżej.

PS. Jeżeli ktoś się czuje urażony itp. to WIELKIE sorry.

Zamykam temat. luzzzzzzzz ;)

• Like 1