[sprzedam] PorownywarkaKredytowa.eu - Zarabiająca
-
Najnowsze posty na forum
-
Żałuję w takim razie, że umknęła mi ta promocja Za frycowe się płaci Tak czy inaczej do 2036 mam spokój z moimi .eu A co do różnic między DENIC i NASK, to oczywiście masz rację. Swoją drogą mało jest chyba rejestrów domen krajowych zorganizowanych podobnie do tego w Niemczech. Może zna ktoś podobnie działające rejestry? Przed chwilą trochę poszukałem odnośnie DENIC i kto zarządzał domeną .de wcześniej (źródło: Gemini): Początki: DENIC powstał w 1996 roku jako nieformalne stowarzyszenie, a w 1997 roku został zarejestrowany jako właściwa spółka (eG - spółdzielnia), aby profesjonalnie zarządzać domeną narodową Niemiec. Cel powstania: Organizacja została założona przez dostawców usług internetowych w Niemczech, aby stworzyć centralny, stabilny i bezpieczny rejestr domen .de, który służyłby całej niemieckiej społeczności internetowej. Struktura: Jest to stowarzyszenie członkowskie, co oznacza, że rejestratorzy domen (firmy oferujące domenę .de) są jednocześnie członkami DENIC i mają wpływ na jego działanie. W skrócie, DENIC powstał z potrzeby uporządkowania i obsługi rosnącej liczby rejestracji domen .de w Niemczech w połowie lat 90. Przed powstaniem organizacji DENIC eG w 1996 roku, zarządzeniem domeną najwyższego poziomu .de (przypisaną do Niemiec w 1986 roku) zajmował się Uniwersytet w Dortmundzie (Universität Dortmund), a konkretnie działające tam centrum obliczeniowe. Przed tą datą, rejestracja domen .de odbywała się w sposób mniej sformalizowany, bezpośrednio przez administrację uniwersytecką. DD
-
Ja kilka lat temu odnowiłem sobie domeny .eu na 10 lat za cenę rocznego przedłużenia Denic i NASK to rejestry działające na zupełnie innych zasadach, temat na długie wieczorne rozmowy
-
bitmarket.pl Sprzedam domenę https://www.aftermarket.pl/domena/bitmarket.pl
-
By internetdomains · Posted
bitmarketplace.pl Sprzedam domenę: https://www.aftermarket.pl/domena/bitmarketplace.pl
-
-
Oferty sprzedaży użytkowników
-
Member Statistics

Recommended Posts