Jump to content

Recommended Posts

Posted

Najciekawszy fragment aukcji to "Domena jest oczywiście zarejestrowana w NASKu na mnie oraz posiadam pełne prawa do jej sprzedaży.". Ubaw po pachy.

Posted

co jest w tej domenie?

proste. Sprzedajacy jest z Poznania, a najwyzsza oferta zlozona jest tez przez osobe z Pyrlandi. Dziwny zbieg okolicznosci:)

Kolejna aukcja, ktora sztucznie jest podbijana i tyle.Bo sama domena raczej nie prezentuje zadnej wartosci

Posted
Hehe no dziwne, że z Poznania ludzie licytują :)

czy ma ktos z Was domene zwiazana z kancelaria prawnicza albo z pzpn-u? Moze zrobic maly fun i podeslac sprzedajacemu z niej ten link http://pzpn.pl/?inf=12154 z informacja ze zwiazek wlasnie wszczal przeciwko wlascicielowi domeny postepowanie ;]

Posted

mozemy jeszcze podac numer konta i dopisac: 'Prosze o wplacenie 20% poziomu sumy na ktorej aktualnie znajduje sie aukcja. Spowoduje to odstapienie naszej kancelarii od dalszych krokow prawnych' (i te inne pierdoly)

Kasa moze isc na rozwoj forum ;]

Posted

Niedługo pojawi się aukcja euro2012-polska-ukraina-abcdefghijkl.....pl, oczywiście bardzo wartościowa, ciekawa, i prosta do zapamiętania...

Ta domena na aukcji chyba nie jest warta 1% tej sumy ;]

Guest anglik
Posted
czy ma ktos z Was domene zwiazana z kancelaria prawnicza albo z pzpn-u? Moze zrobic maly fun i podeslac sprzedajacemu z niej ten link http://pzpn.pl/?inf=12154 z informacja ze zwiazek wlasnie wszczal przeciwko wlascicielowi domeny postepowanie ;]

Ja mam www.pzpn.waw.pl , ale się nie śmiejcie :)

Zarejestrowałem ją kiedys z nudów za złotówkę.

Jest do wykorzystania.

Pozdrawiam.