Jump to content

Mapa Domen - zasady aukcji

Recommended Posts

Posted (edited)

Cześć,

Pozwolę sobie przytoczyć na forum zasady licytacji, bo po 3 dniach stwierdzam, że znaczna część z Was zaakceptowała regulamin nie czytając go,

o czym świadczą maile z pytaniami dlaczego aukcje się nie zakończyły.

Zgodnie z Regulaminem, paragraf 3, punkt 5:

"Jeśli pierwsza oferta w aukcji pojawi się mniej niż 24 godziny przed końcem aukcji, czas trwania aukcji przedłuża się o 24 godziny."

Także jest to opisane w FAQ:

5.W jakich sytuacjach licytacja jest przedłużana? Licytacja jest przedłużana w dwóch przypadkach:

1. Gdy pierwsza oferta pojawi się na mniej niż 24 godziny przed końcem licytacji, aukcja jest przedłużana o 24 godziny.

Podsumowując - wystarczy przeglądać raz na dobę listę aukcji, które mają oferty (są już licytowane) i nie powinna uciec żadna wartościowa domena.

pozdrawiam i dziękuję za udział w licytacjach

Andrzej

Edited by ams
Posted

po prostu zadzialaly przyzwyczajenia z konkurencyjnych serwisow ;-)

nawet bym nie wpadl na to ze takie cos moze sie znalezc w regulaminie.

Gratuluje rozwiazania, w ten sposob uzytkownicy poprzez zlozone oferty sami posortuja domeny warte uwagi :)

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Najnowsze posty na forum

• To ja dodam od siebie horrory komediowe, bo nie widziałam, żeby tu się pojawiły...   "Martwica mózgu" "Martwe zło" Polecam jeszcze serię komediową "MST3k". Chociaż obejrzałam tylko garstkę odcinków, to najbardziej podobało mi się, jak komentowali "Manos: The Hands of Fate" oraz "Santa Claus".
    • Wszystko od Quentina Tarantino.     
    • To ja pojadę klasyką,  bo młodzież może nie miała jeszcze okazji zobaczyć :   Taxi Driver Chinatown Absolwent Rain Man Easy Rider 
    • Odświeżę temat, polecajka 5 nowszych produkcji:   On Becoming a Guinea Fowl (2025) Dramat psychologiczny z Afryki, który krytycy wrzucają na sam szczyt list najlepszych filmów 2025 roku. Bardzo mocno wchodzi pod skórę, bardziej nastawiony na klimat i emocje niż efekty specjalne. https://filmowy.pl/film/nIPn9/On-Becoming-a-Guinea-Fowl   Ołowiane Dzieci (2025) Nowy polski serial od Netflixa, akcja dzieje się na Śląsku lat 70, ciekawa historia na faktach https://filmowy.pl/serial/2d1CB/Olowiane-dzieci   Za duży na bajki 3 (2026) https://filmowy.pl/film/VCH2C/Za-duzy-na-bajki-3 Byłem w kinie z dziećmi, da się obejrzeć bo słuszny temat o hejcie, ale trochę mniej dynamiki i humoru w podrównaniu do 1 i 2   Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery (2025) Kolejna odsłona serii „Na noże” – tym razem z mocnym wątkiem wiary i świetną rolą Josha O’Connora. https://filmowy.pl/film/idwIP/Zywy-czy-martwy-Film-z-serii-Na-noze      
    • Wloszka.pl   Aukcja BCM z IDN
    • skaling.pl patomorfolog.pl labioplastia.pl audiometria.pl rhinoplastyka.pl otoplastyka.pl   Zapraszam do składania ofert i zakupu:   skaling.pl patomorfolog.pl labioplastia.pl audiometria.pl rhinoplastyka.pl otoplastyka.pl
    • Ten tekst wygląda jak wpis z forum o silnym religijnym i osobistym charakterze, w którym autor przedstawia siebie jako osobę mającą szczególną misję lub duchowe zrozumienie. Można w nim zauważyć kilka typowych elementów retorycznych. Wyjaśnię je spokojnie i neutralnie. 1. Autoprezentacja jako ktoś wyjątkowy Autor sugeruje, że ma szczególną rolę lub wiedzę: mówi o swoim „wielowymiarowym prorokowaniu” sugeruje, że pomagał innym bezinteresownie daje do zrozumienia, że Bóg stoi po jego stronie To klasyczny sposób budowania autorytetu moralnego lub duchowego. 2. Podział ludzi na dwie grupy Tekst tworzy wyraźny podział: Pozytywni: ci, którzy „skorzystali z wiedzy” ci, którzy „się nawrócą” ludzie idący za Bogiem Negatywni: zazdrośni kłamcy pyszni głupcy osoby atakujące ludzi wierzących Taki podział wzmacnia przekaz i buduje poczucie walki dobra ze złem. 3. Cytowanie Biblii jako wzmocnienie argumentów Autor używa fragmentów Biblii, np.: „Kto was dotyka, dotyka źrenicy mojego oka” „Zemsta do mnie należy, ja odpłacę – mówi Pan” „Straszna to rzecz wpaść w ręce Boga żywego” To ma nadać jego słowom autorytet religijny. 4. Ostrzeżenie przed innymi wspólnotami religijnymi Autor przestrzega przed: „zborami mówiącymi tylko o miłości” pastorami, których wszyscy chwalą To jest typowa narracja w wielu środowiskach religijnych: prawdziwa wiara vs. fałszywe nauczanie. 5. Porównanie siebie do proroków Autor odwołuje się do przykładów: proroka Jeremiasza Jezusa Sugeruje, że podobnie jak oni jest odrzucany, bo mówi trudną prawdę. ✅ Podsumowanie: To wpis o charakterze religijnego świadectwa + obrony własnej reputacji. Autor: przedstawia siebie jako osobę działającą z woli Boga tłumaczy krytykę jako prześladowanie ludzi wierzących ostrzega przed „fałszywą religijnością”. 💡 Jeśli chcesz, mogę też powiedzieć: jak taki tekst jest zwykle odbierany psychologicznie na forach czy widać w nim cechy manipulacji religijnej albo co w nim jest zgodne / niezgodne z Biblią.
  • Oferty sprzedaży użytkowników

• Member Statistics

• Total Members
      19,295
    • Most Online
      1,015

Newest Member
    Nafciarz
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.