Jump to content

687.pl aukcja di.pl

Recommended Posts

Posted

Witam!

Do sprzedania domena 687.pl, piękna okrągła liczba wink.gif

Cena startowa 1zł smile.gif

Minimalne przebicie 10zł

Koniec aukcji we wtorek, 25 sierpnia 2009 o godzinie 21:00 lub 10minut po ostatniej ofercie.

Zapraszam do licytacji!

Domena utrzymywana w dropped.pl. Przekazanie poprzez transfer wewnątrz serwisu. Ważna do 2010-05-10

konto allegro getka19 zapraszam na moje aukcje

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Najnowsze posty na forum

• Starasztolnia.pl   Aukcja BCM
    • Kto będzie chciał skorzysta. Dzięki meloo za przypomnienie tego odnośnika do tego typu dzwonków.
    • Tutaj jest:  Endżoj!
    • Gdzieś mi się zgubił temat odnośnie tych dzwonków do drzwi. Za parę zł można kupić sobie coś w tym stylu. Naprawdę koszt to parę zł. Do niczego nie namawiam- po prostu znalazłem linka..   Takie "przyszłościowe dzwonki do drzwi są na aliexpress Wszystko za parę zł, jeśli komuś zależy sam znajdzie ofertę takich dzwonków. Są bezprzewodowe, czasami kilkanaście spokojnych i relaksujących ,melodii dźwięków. To tak na szybko bo pisałem o tym w innym temacie , ale gdzieś się "zawieruszył mój post- czy jak to zwać. 🙂   P.s A chodziło o montaż tego typu dzwonków w drzwiach wejściowych u osób, również z lekkim poczuciu humoru. Prosty łatwy Biznes. Prawie łatwy...no, ale cóż jest łatwe..    
    • Najtaniej, czyli za darmo, to możesz przekierować sobie stronkę z Bloggera na własną domenę lub skorzystać z https://www.infinityfree.com (ale w tym drugim przypadku nie masz SSL i są inne ograniczenia). Kiedyś bym Ci poleciła HostingHouse, jednak odkąd przeszedł on w ręce NetArt, ceny wzrosły 20-krotnie. Jeszcze nie korzystałam z hostingu na AfterMarket, ale cenowo wydaje się do przeżycia w porównaniu z innymi. Domeny trzymam tylko tam i póki co, jestem zadowolona.
    • Gdzie teraz najlepiej czyt. najtaniej hosting? Gdzie najlepiej kupić i utrzymywać domeny .pl?
    • KurierKrakowski.pl   Posiadam do sprzedaży domenę: KurierKrakowski.pl Domena wystawiona jest na aukcji aftermarket.pl od 1zł. Koniec aukcji 16 lutego 2025. https://www.aftermarket.pl/aukcja/2640670/
  • Oferty sprzedaży użytkowników

• Member Statistics

• Total Members
      19,238
    • Most Online
      1,015

Newest Member
    Kestar
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.