Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

euo.pl - aukcja di.pl

koniec w poniedziałek 9.11.2009 godzina 21.00 lub 10 min po ostatniej ofercie

start 1 zł

licytujemy cene netto (wystawiam fakture VAT)

cena startowa 1 zł minimalne przebicie 10 zł

domena przez 11 mc zaparkowana w dropped miała 7500 wejsc co daje srednia 680 uu/mc

Edited by brownpoint
Posted
jesli chcesz kupic juz klikasz na kup teraz poprzez AFTERMARKET - jesli wolisz licytowac masz taka mozliwosc, co w tym dziwnego ???

wszystko jest jasno opisane

To, że na di utarło sie nie odwoływać ofert.

To tak jakby dać aukcję na allegro i tę samą, ale z KT na pewnym serwisie, którego nazwa od pewnego czasu kojarzy się negatywnie z gryzoniem (czy jak tam je zwał).

Posted
jesli chcesz kupic juz klikasz na kup teraz poprzez AFTERMARKET - jesli wolisz licytowac masz taka mozliwosc, co w tym dziwnego ???
A jesli licytuje o 20:59 na di i w tym samym momencie robie KT na AM, jaka kwota mam zaplacic?

Kto decyduje?

Dlaczego?

Ja moge zakonczyc obie 2 transakcje - tylko nie wiem, jak sprzedajesz mi ta sama domena 2 razy?!

Posted
... ale jesli administracja forum uwaza ze jest to niezgodne z regulaminem prosze skasowac temat.

Przecież tu są już złożone oferty więc jak Ty to sobie wyobrażasz?

Zdejmij KT na AM i po sprawie.

Posted

domena fajna licytował bym grubo ale nie podoba mi się podwójna aukcja di.pl+AM więc odpuszczam

Posted

e tam robicie jakieś dziwne problemy. Jakbyście pierwszy raz widzieli aukcje z licytacją i kt jednocześnie. Przecież na allegro to standard, i o co tu wojować ? Mimo to zgadzam się z Promedica w pewnym sensie - faktycznie spada motywacja do licytowania jak jest opcja kup teraz....