Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mam pewien problem, chciałem sprzedać domenę Klientowi przez transakcję Escrow, jednakże Klient jest firmą i chce mieć jakąś podstawę do zrealizowania płatności, a ja z uwagi na to że jestem osobą fizyczną nie mogę wystawić faktury VAT czy też proformy.

Ma ktoś jakieś pomysły na rozwiązanie tego problemu?

Posted
Wyślij klientowi tekst o bezpieczeństwie transakcji Escrow z pomocy Dropped i napisz, że po transakcji otrzyma fakturę na zakupioną domenę.

a nie lepiej prezentację ESCROW premium.pl ? :)

Posted
Wyślij klientowi tekst o bezpieczeństwie transakcji Escrow z pomocy Dropped i napisz, że po transakcji otrzyma fakturę na zakupioną domenę.

Tu nie chodzi o gościa, z którym rozmawiam tylko o księgowość w jego firmie :/ Panie z księgowości są bardzo skrupulatne i na każda transakcją muszą mieć podkładkę:) Informowałem już o tym, że transakcja bezpieczna itd. nic z tego :)

Posted
a nie lepiej prezentację ESCROW premium.pl ? :)

To jest to! informatyk zaprosi całą księgowość i puści im filmik na temat kupowania kota w worku :) Na bank to kupią :P