turbodoladowanie.pl
-
Najnowsze posty na forum
-
W każdym razie @pb dziękuję za wyjaśnienie. Widzę, że nie mam się co napalać na listę wygasających opcji, którą zrobiłam jakiś czas temu.
-
1. Czyli ktoś sobie je kasuje i ponownie rejestruje, by zaoszczędzić około 10 złotych na sztuce? Trochę wieje Januszem, ale OK... 2. Więc można to porównać do łapania bukietu na weselu? 3. Kwoty do udźwignięcia... Niestety, ale realizacja marzeń kosztuje, a ryzyko czasem się opłaca. Lepiej próbować niż nie robić nic i pieniądze trzymać w skarpecie...
-
Ad 1. Ale wcześniej opcje miały datę wygasania 2025.02.19 i 2025.04.17. Zostały skasowane i ponownie utworzone, tak też można "przedłużyć" opcję. 🙂 Ad 2. Niekoniecznie mają lepsze narzędzia, ale w łapaniu jest pewna doza entropii. Ad 3. Marzyć można i warto. 😉 Gorzej jak za te marzenia trzeba płacić abonament.
-
1. To dziwna sprawa, bo dla moda.pl widzę datę utworzenia opcji 2025-02-18, a dla bingo.pl 2025-04-16 i nie wygląda mi to na przedłużenie. 2. Czyli rozumiem, że te osoby mają lepsze narzędzia niż AM i DD? 3. A kto mi zabroni marzyć? Nie jestem też jedyną osobą, która by opcję na taką domenę chciała, chociaż zdobycie tego adresu jest jak trafienie szóstki w Lotto.
-
1. obie podane jako przykład opcje zostały odnowione przez właścicieli i wbrew temu co piszesz, widać to dobrze w whois 2. jest wiele osób, które przechwytują opcje dla siebie (na tym forum wiem o co najmniej trzech) 3. po co Ci opcja na moda.pl, jak jest opłacona do 2039? 🙃
-
Od kilku miesięcy powtarza się ta sama sytuacja... Otóż próbuję przechwycić opcję na świetnego generyka (np. moda.pl lub bingo.pl), ale po spadzie opcji, który widać na WHOIS, dostaję maila z komunikatem, że przechwycenie opcji nie powiodło się, gdyż opcja została odnowiona przez obecnego abonenta, co prawdą nie jest. Kto w takim razie przechwytuje te opcje i dlaczego komunikat wprowadza w błąd? Z tego, co się orientuję, tylko AM oferuje swoim użytkownikom przechwytywanie wygasających opcji + DD w wersji testowej.
-
facecje.pl kresowiak.pl muzulmanka.pl bazaltex.pl fotościanka.pl kefalinia.pl wspólnotamieszkaniowa.pl 173.pl autoporada.pl Zapraszam do składania ofert i zakupu: facecje.pl kresowiak.pl muzulmanka.pl bazaltex.pl fotościanka.pl kefalinia.pl wspólnotamieszkaniowa.pl 173.pl autoporada.pl
-
-
Oferty sprzedaży użytkowników
-
Member Statistics
Recommended Posts