Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, czy orientuje się ktoś czy oprócz funhub, jest jakaś sieć reklamowa z grami mmo, która nalicza leady po przekierowaniach z literówek? Szukam, bo wydaje mi się że funhub oszukuje, z dnia na dzień przestałem zarabiać.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Posted

Tak jest z każdą domeną. Najpierw masz zasyp gotówki by zachęcić Cię do korzystania ze strony a potem jest tego coraz mniej i mniej.. Zarabianie jest według mnie prawie nie możliwe. Korzystałam ze strony eRmail.pl i początkowo było super dużo reklam, ankiet, pieniążki za kliknięcia a teraz... jedna reklama na tydzień

Posted

Witam, czy orientuje się ktoś czy oprócz funhub, jest jakaś sieć reklamowa z grami mmo, która nalicza leady po przekierowaniach z literówek? Szukam, bo wydaje mi się że funhub oszukuje, z dnia na dzień przestałem zarabiać.

Pozdrawiam

muszę przyznać rację, też to zauważyłem.

• 3 months later...
Posted

Jezeli nadal Cie to interesuje to jest portmmo jeszcze. Zreszta mozesz klikac w reklamy na stronach gdzie sa umieszczane reklamy tych gier, a nastepnie wejsc w regulamin tej gry i tam powinno byc napisane od kogo to jest.

• 5 months later...