Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hardbody.pl

Co sądzicie o domenie hardbody.pl - przydatność na serwis na temat treningu, żywienia itp. ewentualnie możliwa cena dla KK.

Posted

Hmm dziwne. Trochę już zjadłeś zębów na domenach wnosząc po dacie rejestracji a tu taki kwiatek. Łatwo to zastąpić rejestrując palucha lub złożyć ofertę na podobną domenę rzędu 300 pln i na pewno ktoś w potrzebie się skusi. Przykłady: fitbody, strongbody, ourbody, healthbody, body i mój faworyt bodybody.pl :) 

Podsumowując nie ma co wyceniać.

Posted

Nie tak szybko Dick. Hardbody to nie to samo co strong body czy healthy body.

B964lQlCAAAxZvr?format=jpg

Moim zdaniem ta nazwa nie jest jeszcze popularna w Polsce ale kto wie, może wkrótce? To fajna nazwa na magazyn dla ultrasów. Jakiś czas temu z palca zarejestrowałem bodycombat i sprzedało się niedługo później za niskie xxxx. Trzymałbym ;)

Posted

Nie będę się spierał. Wycena na szybko pod wpływem pierwszych skojarzeń bez dokładnego rozpoznania. Być może jest jak mówisz, że warto czekać. Ale ile czasu?

PS bodycombat fajny paluch w sumie też mam podobnego kwiatka u siebie z oczekiwaniami na xxxx: activelady