Jump to content

Recommended Posts

Posted

kuznia-radosci.pl

Czesc.

Ciekawi mnie Wasza opinia nt. tej domeny?

P.S.Dostaje zapytania na nią,a za chiny nie wiem na ile ja wycenić..

Posted (edited)

5 dni temu przejOł... jeden potencjalny klient... już oferty dostaje a kilka minut temu kuzniaradosc.pl wolna była... Cuda...

Edited by Maku Maku
Posted
2 minuty temu, vul napisał:

To cofnij się na początek i poczytaj uważnie co piszesz a potem miej pretensje jakiekolwiek do innych.

Parda jedna literka mi sie wkradla..

P.S A Pan co taki dziś nie miły  dla mnie, czyżby dlatego ze rano odrzucilem oferte na Premium? Miesiac temu jak kupowalem u Pana domenki za pare tysiecy to bylo tak milo...

Posted
8 minut temu, Maku Maku napisał:

No przekonałeś mnie... mówię cuda... pewnie znowu średnie xxxx....

OK.Poddaje się mistrzu!!!

Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.                 -       Mark Twain

Posted
10 godzin temu, Laik napisał:

P.S A Pan co taki dziś nie miły  dla mnie, czyżby dlatego ze rano odrzucilem oferte na Premium? Miesiac temu jak kupowalem u Pana domenki za pare tysiecy to bylo tak milo...

@vul zatkało Cie ? :)

Co do domeny, moim zdaniem nic nie warta chyba, że chodzi o jej potencjał ( historię) pod względem seo. Nie sprawdzałem jej więc się w tej kwestii nie wypowiem.

• Thanks 1
Posted (edited)
Godzinę temu, cannot napisał:

Wręcz przeciwnie. Co mnie miało zatkać? Fakt, że jakiś user obraził się i stwierdził, że jestem niemiły bo mieliśmy się z góry domyśleć, że zrobił literówkę wykłócając się, że przedstawiona domena nie jest wolna do rejestracji? Co do jakiś tutaj przytoczonych spraw prywatnych- zostawiam bez komentarza bo nie wchodzę w taką dziecinadę. Zapewne z góry założył, że byłoby grzechem domainingu nie wiedzieć, że "laik na di.pl" to jakiś tam klient (jeden z setek), który kupił u mnie jakieś domeny... 

A jeżeli już zastanowić się nad tym głębiej to widocznie to jest facet, który również obraził się na mnie ponieważ podpiął jedną z domen, którą mu sprzedałem na jakąś affilację, dostał bana (złamał jakiś tam ich wew. regulamin) i do mnie miał później pretensje. Taki obrażalski user- tyle w temacie.

Edited by vul
  • Like 2
Posted
4 godziny temu, vul napisał:

A jeżeli już zastanowić się nad tym głębiej to widocznie to jest facet, który również obraził się na mnie ponieważ podpiął jedną z domen, którą mu sprzedałem na jakąś affilację, dostał bana (złamał jakiś tam ich wew. regulamin) i do mnie miał później pretensje. Taki obrażalski user- tyle w temacie.

Ja się na Pana nie obraziłem tylko mam zasadę ze w hu... można mnie zrobić tylko raz!

Podpiolem ta domenę tak jak Pan sugerował, w tym samym serwisie affiljacyjnym  z którego Pan korzysta na codzien i tym sposobem narobiłem sobie masę problemow...

Posted
4 minuty temu, Laik napisał:

Ja się na Pana nie obraziłem tylko mam zasadę ze w hu... można mnie zrobić tylko raz!

:) Ciekawa zasada... i co każdy z nas może zrobić Ciebie w.... ?:) ale tylko jeden raz :)

• Haha 1
Posted

Nie kłam Panie laik. Podpiąłeś do mylead a ja z tego serwisu nie korzystam i nigdy nie korzystałem. To raz.

Dwa: załączyłem pełne statystyki do oferty i napisałem słusznie do czego się nadaje. Ale tak to już jest jak się laik dorwie do tego systemu zarabiania. Dostałeś ban na tę domenę z tego powodu że ode mnie kupiłeś czy, że został złamany jakiś wew. regulamin mylead?! Zresztą po co ja jeszcze daje się wrabiać w to wszystko.

Posted
6 minut temu, Maku Maku napisał:

:) Ciekawa zasada... i co każdy z nas może zrobić Ciebie w.... ?:) ale tylko jeden raz :)

vula nie licz...on nikogo w w hu... nie robi, on prowadzi nazjwyklejsze w świecie badania...

;)

• Like 1
Posted
1 minutę temu, vul napisał:

Nie kłam Panie laik. Podpiąłeś do mylead a ja z tego serwisu nie korzystam i nigdy nie korzystałem. To raz.

Dwa: załączyłem pełne statystyki do oferty i napisałem słusznie do czego się nadaje. Ale tak to już jest jak się laik dorwie do tego systemu zarabiania. Dostałeś ban na tę domenę z tego powodu że ode mnie kupiłeś czy, że został złamany jakiś wew. regulamin mylead?! Zresztą po co ja jeszcze daje się wrabiać w to wszystko.

Panie nie rozchodzi sie  o MyLead tylko o Lead.Network z którego korzysta Pan na codzien!

Posted
1 minutę temu, Laik napisał:

Panie nie rozchodzi sie  o MyLead tylko o Lead.Network z którego korzysta Pan na codzien!

Nie. Mam @ od Ciebie gdzie wyraźnie napisałeś o MyLead a dodatkowo sprawdziłem i faktycznie było w MyLead!

Nie chce mi się wklejać tutaj screenu z korespondencji (a mógłbym) bo w przeciwieństwie do niektórych nie ujawniam moich ustaleń i deal'ów z klientami! Kończę temat bo nie wiem o czym my jeszcze tutaj piszemy.

Posted

Zaraz sprawdzę co napisałem na meilla,może i w chwili zlosci sie pomyliłem...

P.S. Temat tej domeny jest teraz dosyć znany, wiec może sobie Pan potwierdzić iz mowie prawdę u źródła tj. w Leadnetwork...

Posted
6 godzin temu, cannot napisał:

Co do domeny, moim zdaniem nic nie warta chyba, że chodzi o jej potencjał ( historię) pod względem seo. Nie sprawdzałem jej więc się w tej kwestii nie wypowiem.

Dzieki za info.,teraz wiem na czym stoję.