Jump to content

Domeny europejskie .eu w promocji na 10 lat - kilka pytań...

Wilmuntys

Recommended Posts

Witam Forum!

Obecnie są promocję na domeny .eu na 10 lat za kilkadziesiąt złotych... Mam kilka pytań w związku z tym.

Czy taką domenę można w międzyczasie komuś odsprzedać?? Czy można je dowolnie transferować przed upływem 10 lat?

Czy są jakieś inne "ukryte zalety" ;) tych domen?

Dzięki!

Pozdr.

Wilmuntys

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Najnowsze posty na forum

• ecall.pl   Domena ecall.pl na aukcji LM: https://www.aftermarket.pl/aukcja/2636001/   Kończę ponad 20-letnią przygodę z domenami i wystawiam na aukcje pozostałe domeny, które dla mnie przedstawiały dużą wartość, czego przykładem jest między innymi domena ecall.pl.  Na domenę ecall.pl miałem kilka ofert a najwyższa w 2007 roku opiewała na prawie 40k. Wtedy system ecall był dopiero jako projekt w EU i zdecydowałem domenę potrzymać, aż ten system zostanie wdrożony do samochodów, co niestety nastąpiło dopiero w 2018 roku. Nie będę ukrywał, że z perspektywy czasu żałuję swojej decyzji. Myślę, że przy odpowiednim marketingu z domeny wciąż można sporo wyciągnąć. Miłego licytowania  
    • Przepraszam za odgrzewanie kolejnego kotleta ale to już ostatni. I to jest moje pożegnanie z tą branżą zupełnie. Na domenę ecall.pl poza tym jednym klientem na 39 tyś miałem kilka zapytań ale to były już dużo mniejsze kwoty. Strasznie żałuję decyzji no ale takie życie. Domena obecnie na aukcji LM za grosze  . Swoją drogą to szkoda mi czasami właściciela tego forum bo za domenę di.pl swego czasu ludzie byli by skłonni zapłacić ogromne pieniądze a teraz przez social media wszystkie fora przestają istnieć i mieć jakiekolwiek znaczenie.  Dziękuję wszystkim za wypowiedzi i miło spędzone prawie 20 lat... kawał czasu. 
    • gieldziarz.pl   Sprzedam domenę gieldziarz.pl za pośrednictwem giełdy AfterMarket. KT: 5000 PLN netto (do negocjacji). Zapraszam!
    • Dietafit.pl   Aukcja BCM
    • Drodzy Wydawcy!   Z okazji zbliżających się świąt udostępniamy dla Was promocję! Wszystkie programy randkowe mają natychmiastową akceptację leadów do końca roku! Zarobione środki możecie zlecać do wypłaty natychmiastowo!   Przypominamy również, że macie możliwość promowania wyszukiwarek VOD z natychmiastową akceptacją leadów!   PREZENT 2% na 48h - Wszystkie kategorie (Kod: XM24)   Zachęcamy do aktywnej promocji i informujemy, że aby usprawnić działania promocyjne możecie korzystać z dostępnych w Conversand narzędzi: Video Locker SMS Locker Powiadomienia Telegram Tworzenie własnych smartlinków Generator linków Własna domena na trackingu Offer Wall       Życzymy wysokich zarobków! Team Conversand!
    • Odsprzedam niepotrzebne mi już stażowe konto na ParkingCrew. Jak wiadomo, obecnie założenie nowego konta u nich jest bardzo trudne, więc może ktoś będzie zainteresowany moją ofertą. Cena: 1000 zł Jeśli jesteś zainteresowany lub masz pytania, zapraszam do kontaktu!
  • Oferty sprzedaży użytkowników

• Member Statistics

• Total Members
      19,221
    • Most Online
      1,015

Newest Member
    bizuteriasrebrna
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.