Jump to content

ZainwestujWPrzyszlosc.pl - pechowy adres ;)

Recommended Posts

Posted (edited)
Bank /Pekao/ uruchomił stronę www.zainwestujwprzyszlosc.pl na której rekrutuje pracowników. Istnieje tam również możliwość wysłania swojego CV i listu motywacyjnego. Niestety bez trudu każdy może podejrzeć dokumenty nadsyłane przez ludzi z całej Polski - pisał użytkownik Ginger.
GAZETA.PL

Juz zablokowane :lol: Jaka szkoda...

Edited by umberto
Posted (edited)
Juz zablokowane :lol: Jaka szkoda...

Niestety, ale w Google wszystko nadal widnieje (wersja html).

Google pewnie wyczyści to w miarę szybko, ale ile kopii tych dokumentów już istnieje, to możemy się tylko domyślać.

Edited by jamiko
Posted (edited)

Tutaj mozna ogladac online ;-) http://www.google.pl/search?hl=pl&lr=&...tart=0&sa=N

A poza tym ciekawe, co autorzy takich tekstow

Pragnąc uzasadnić mój wybór tej instytucji finansowej jako miejsca, gdzie mógłbym zdobyć odpowiednie kwalifikacje zawodowe i doświadczenie, chciałbym na początek zwrócić uwagę, iż Państw Bank cieszy się renomą, zaufaniem i jest uznawany za lidera rynku oraz największy bank w naszej części Europy pod względem aktywów, depozytów i innych środków finansowych. Ogromny postęp w rozwoju Państwa Banku, w szczególności po roku 1999, gdy doszło do fuzji grupy UniCredit Group i Pekao SA są najlepszym miernikiem drogi sukcesu jaką podąża ten Bank. Chciałbym wspomnieć, iż będąc studentem Uczelni Bocconi w Mediolanie, niejednokrotnie miałem okazję spotkać i posłuchać menadżerów tej grupy kapitałowej i byłem pod głębokim wrażeniem funkcjonowania i strategii przez Nich przyjętej. Uznałem, że praca w tej instytucji byłaby dla mnie nie tylko przyjemnością, ale przede wszystkim unikalnym doświadczeniem oraz wyzwaniem, by każdego dnia pracować jak najlepiej i osiągać standardy, wedle których ten Bank funkcjonuje.

sadza teraz o standardach i renomie PEKAO :lol:

Edited by Cockney
  • 4 weeks later...