Jump to content

Problem z zaparkowaniem w ND

Recommended Posts

Posted

Witam (jestem tu nowy wiec pewnie moje pytanie a z zasadzie prośba nie będzie dla was problemem ) zarejestrowałem na Home.pl domenę z ( .COM) i przy próbie zaparkowania wylatuje mi komunikat Domain name is already listed with NameDrive. Mało tego za zarejestrowanie domeny oczywiście zapłaciłem itp . a w momencie gdy zacząłem kombinować i myśleć o co chodzi to okazało sie że pod tą domeną już ktoś zaparkował (ale na pewno nie ja). Oczywiście domenę próbowałem zaparkować na NameDrive i w momencie rejestracji podałem adresy serwera z ND. Czy ktoś może mi podpowiedzieć co sie stało , czy jest możliwe żeby domena która była wolna nagle stała sie zajęta , albo może ktoś ją przechwycił ? Z góry dziękuje za odpowiedz

Posted

Masz tę domenę w ogóle w panelu home.pl jako zarejestrowaną, bo trochę tutaj zamieszałeś.

Albo domenę ktoś przed toba parkował

albo

ktoś ja własnie zaparkował (zarejestrował)

Posted

Być może domena była wcześniej u nich, wyślij screen na adres parking@namedrive.pl dołączając screen z panelu klienta w home.

Posted
Być może domena była wcześniej u nich, wyślij screen na adres parking@namedrive.pl dołączając screen z panelu klienta w home.

Faktycznie pomogło (wysłałem scrina i już jest w porządku) dzięki za pomoc